muy nuboso
  • Màx: 17.98°
  • Mín: 8.99°
14°

Presó per al patró de l'embarcació que va desembarcar un grup de migrants a Portals Vells

El jutjat ha decretat presó provisional per al jove de 20 anys detengut per presumptament patronejar l'embarcació en la qual varen desembarcar un grup de migrants aquest dissabte a Portals Vells.

El jove havia passat a disposició judicial després d'haver estat arrestat per la Policia espanyola.

Segons ha informat la Direcció Superior de les Balears en un comunicat, el jove va ser detengut el mateix dissabte per estada il·legal i dos dies més tard, un cop finalitzada la investigació, ha estat arrestat com a presumpte autor d'un delicte d'afavoriment de la immigració il·legal.

Desembarcament

Una de les embarcacions va arribar a la costa de Calvià on varen baixar 16 migrants, després el patró es va allunyar del lloc i va desembarcar en un altre punt de la costa.

Els agents de la UCRIF estaven convençuts que la maniobra realitzada havia estat a propòsit per a evitar que pogués ser identificat com a patró d'una embarcació i per tant que pogués ser detengut per aquest motiu.

Els agents varen rebre diversos vídeos que estaven circulant per les xarxes socials, en els qual es veien desembarcar diverses persones des d'una embarcació que estava patronejada per un jove.

La investigació va aconseguir acreditar la sospita i els agents varen descobrir que els migrants havien pagat al voltant de 1.200 euros i que durant la travessia alguns dels passatgers varen sentir por a causa de l'onatge i pel fet d'anar sense cap mesura de seguretat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.