algo de nubes
  • Màx: 14.01°
  • Mín: 7.77°
14°

Un extreballador del PAC de Campos denuncia que la cap d'infermeria impedeix posar la retolació en català

Un auxiliar de serveis que va estar destinat al Centre de Salut de Campos ha denunciat a través de les seves xarxes socials que va intentar penjar avisos en català i que la cap d'infermeria del centre li ho va impedir.

Segons el testimoni d'aquest extreballador, va intentar penjar avisos seguit el criteri indicat per l'IBSalut que és el de posar rètols «en català i en castellà» i, segons el testimoni d'aquest treballador la cap d'infermeria li va contestar «de males maneres» que «no en tenim obligació de posar res en català».

Allò que sí es públic i notori i ha estat denunciat per altres usuaris del Centre de Salut de Campos, és que no hi ha pràcticament cap avís ni indicador que compleixi la normativa lingüística vigent.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Illes Balears, fa mes de 2 anys

El deute públic puja al juny al rècord de 1,42 bilions d'euros!
El 122% del PIB. Cada ciutadà devem 29.926 € cadascun.
Viure al Reino de Espanya comporta això, ser cada dia més pobres. Expoliats i colonitzats! Feim algo?



República de les Illes Balears!

Valoració:3menosmas
Per ratafia, fa mes de 2 anys

..infermera rabiosa infiltrada. Aneu en compte sanitaris de Campos! Pot mossegar!

Valoració:6menosmas
Per Catalunya Insular, fa mes de 2 anys

Els colons castellans no descansen contra el nostre idioma, la nostra cultura i la nostra nació. Tenen una missió sagrada que és d'acabar de fer-nos desaparèixer del mapa i d'acabar d'una vegada la colonització.



Nota: encara ningú no ha anat en aquell CAP per a arrencar tots els rètols escrits en la llengua dels estrangers castellans i llençar-los al taulell!?

Valoració:8menosmas
Per Res hi cap!, fa mes de 2 anys

Aquesta cap té mal pel cap?
Dins aquest cap, què hi cap?
No hi aniria per res, a aquest Cap. Si tot ho fa igual, ens envia a Son Tril·lo de cap!

Valoració:7menosmas
Per infermera que aspira a estar en política ?, fa mes de 2 anys

Dita infermera s´hauria d´ocupar molt més de les coses de sanitat que les de llengua. Estem a casa nostra i una emigrada com ella no té dret a dir-nos com hem de parlar a casa nostra !
Per dits assumptes, que no hi ha una direcció del centre amb les competències lingüístiques per a resoldre i decidir sobre això ?
La infermera no té d´ocupar-se d´altres coses que no són feina seva, o està un poc desvagada massa sovint ? Aquest seria un problema que requeriria solucionar-se.

Valoració:12menosmas
Per Resumint, fa mes de 2 anys

PER AQUI HO HAN ENDIVINAT:
FORASTERS ESPANYOLS I ESTRANGERS NO ODIEN AL CATALA, ODIEN ALS CATALANOPARLANTS. I ESTAN DISPOSATS A TOT PER EXPULSAR-NOS DE LA NOSTRA. TERRA.

Valoració:18menosmas
Per Només ens faltaven aquests altres, fa mes de 2 anys

@Aldo. Com t'atreveixes a pontificar tantes animalades sobre la nostra llengua i a sobre, escriurer-ho en la llengua forastera imposada?
Ves a estudiar i a instruir-te un poc i deixa d'escampar verí i mentides sobre el que mno coneixes, que només volen creure els nazi-fatxes ultres i estantissos i els fracassats que son incapaços d'aprendre ni a parlar la srva llengua castellana correctament.
Només ens faltaven aquests altres, amb la dolentia que duen tots a díns.
Més te valdria t'en tornàssis al teu país i lluitàssis per arreglar-lo, enlloc d'anar s fer mal a on no t'han reclamat que hi vagis.

Valoració:21menosmas
Per L' andalús no es castella, fa mes de 2 anys

@aldo
Paleto ignorant. Ets tu que has d' espavilar, idiota, que als que comanden a Espenya les interessa molt que sigueu com més paletarros millor, així vos poden controlar.

Valoració:24menosmas
Per Toni, fa mes de 2 anys

Si fos només en els pac on passa això, però és que això passa malauradament a la majoria de dependències autonòmiques. Els rètols que penja el personal de les oficines està majoritàriament escrit en castellà, cosa que no hauria de passar. A Galícia, terra poc sospitosa de ser molt independentista, els rètols estan escrits en gallec, fins i tot en empreses privades.

Valoració:20menosmas
Per Verderolarro, fa mes de 2 anys

Deixaulos amb el seu complexe d'inferioritat, saben que els catalanoparlants som intelectualment superiors, podem entendre quasi tots els dialectes del castellà, i ells no poden entendre ni una paraula del nostre idioma, ni tan sols les idèntiques al castellANO

Valoració:20menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente