algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 20°
23°

Més del 40% de les vacunacions de la darrera setmana a les Balears han estat sense cita

El 43,3 per cent de les persones que han estat vacunades durant la darrera setmana a les Balears ha triat la modalitat sense cita prèvia.

Segons ha informat aquest dimarts la Conselleria de Salut i Consum, després de la primera setmana de portes obertes, el resultat ha estat de 4.146 persones vacunades sense tenir cita del total de 9.567 persones que han rebut la vacuna.

Per illes, 2.879 persones han estat vacunades sense cita a Mallorca, 446 a Menorca i 821 a Eivissa i Formentera.

Salut ha organitzat aquesta mesura de portes obertes -tot i mantenir la vacunació amb cita- perquè totes les persones que encara no estiguin vacunades puguin acudir lliurement als punts de vacunació de cada illa.

Aquesta iniciativa va dirigida especialment als residents a les Illes i a les persones desplaçades per motius laborals o familiars.

Fins el 31 d'agost estaran oberts de 10.00 a 19.00 hores els punts de vacunació de Son Dureta (Palma), Poliesportiu Mateu Cañellas (Inca), Hipòdrom de Manacor, Recinte Firal (Maó), Sala Polivalent Canal Salat (Ciutadella) i Recinte Firal d'Eivissa.

Per la seva banda, els divendres de 16.00 a 19.00 hores i els dissabtes i diumenges de 11.00 a 14.00 hores està habilitat el punt de vacunació de l'Hospital de Formentera.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.