nubes dispersas
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 10.44°
13°

El Govern s'ofereix al Govern espanyol per acollir dones i nines refugiades de l'Afganistan

El Consell de Govern ha aprovat aquest dilluns una proposta de resolució que insta al Govern espanyol a intervenir per assegurar la vida i la integritat «que tant perilla de les afganes» i s'ha ofert per acollir-les.

La Conselleria de Presidència, Funció Pública i Igualtat ha explicat que arran de l'ocupació d'Afganistan per part dels talibans, també han reclamat al Govern estatal que proposi reunir al Consell Europeu per acordar l'activació del Mecanisme de Solidaritat.

D'aquesta manera, s'acordaran mesures temporals extraordinàries per fer front a la causa de força major en l'àmbit de la migració i asil de les afganes.

Així, la presidenta del Govern, Francina Armengol, ha demanat que el Govern espanyol lideri la lluita per la igualtat de dones i homes i la defensa dels drets humans.

De la mateixa manera, ha sol·licitat que els Ministeris «pertinents proposin la reunió urgent del Consell de la Unió Europea pel compliment de l'article 18 de la Carta de Drets Fonamentals de la Unió Europea». D'aquesta manera, «es podrà garantir l'asil de les afganes que ho demanin amb l'únic requisit de pertànyer a aquest Estat».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per lluny de sa messeta, fa mes de 2 anys

Qualcuna gent enyora l´Ansar de los Vinos Garrafones......

Valoració:-1menosmas
Per I tant, fa mes de 2 anys

Algunos añoran a Trump.
Quien lo iba a decir.

Valoració:-3menosmas
Per M, fa mes de 2 anys

El problema és com treure a aquestes persones d'Afganistan. Perque els talibans no volen que la gent s'en vagi.
Dóna la impresió de que el president Biden ha perdut les seves facultats i hauria de dimitir.

Valoració:7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente