nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
15°

Un mínim de 135 migrants han arribat a les Balears en barques aquest dissabte

Un total de 135 migrants, la majoria homes, han arribat a les costes de les Balears en diverses embarcacions que han estat albirades i interceptades en menys de 24 hores.

Sobre les 18.00 hores d'aquest dissabte una embarcació amb 25 persones en aparent bon estat de salut ha estat interceptada prop de Cabrera després d'haver estat albirada per un particular. Aquest grup de migrants ja ha estat traslladat a la Colònia de Sant Jordi, segons ha informat Delegació del Govern espanyol a les Balears.

D'altra banda, a les 18.15 hores, 12 homes, també en bon estat de salut, han estat interceptats ja a terra a la zona de S'Estufador, a l'illa de Formentera. En aquest cas, es manté el dispositiu de cerca, per la qual cosa el nombre de migrants podria incrementar-se.

Igualment, a les 15.40 hores d'aquest dissabte. Dues embarcacions amb 33 homes i una dona han estat albirades pel Sistema Integrat de Vigilància Exterior en aigües de Cabrera.

17 migrants, tots homes havien estat interceptats a Portals Vells, ja a terra, després de la qual cosa s'ha iniciat la recerca de l'embarcació en la qual haurien viatjat.

A més, durant la matinada han estat rescatats 31 migrants més, 16 d'ells a les 01.40 hores en aigües de Cabrera i altres 15 a les 02.20 hores a Formentera. En aquest cas, ha estat localitzada la barca de Formentera, que ha estat traslladada al port d'Eivissa.

L'arribada de migrants d'aquest dissabte se suma a la barca interceptada a última hora d'aquest divendres amb 16 persones a bord en la Colònia de Sant Jordi.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Només miren cap a la mar, fa mes de 2 anys

I de tots els immigrants que entren per l'aeroport, que tots duen unes estidorotes dins de les seves maletes, per tallar-nos la llengua a la bona gent de les Illes les i que curiosament deixen passar sense cap problema, no en parlen?

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente