muy nuboso
  • Màx: 17.8°
  • Mín: 11.1°
17°

Un jutge obliga un hospital públic de Castelló a aplicar una pseudoteràpia a un ingressat crític a l'UCI per Covid

La família d'un adult no vacunat, ingressat crític a l'UCI de l'hospital públic universitari de La Plana va exigir que se li aplicàs una teràpia xamànica. Els facultatius de l'hospital s' varen negar, però la Justícia espanyola que s'atreveix amb tot, ha obligat l'hospital a permetre que personal aliè al centre pugui aplicacar aquesta teràpia.

El jutjat contenciós administratiu número 1 de Castelló de la Plana ha obligat l'Hospital de la Plana a permetre l'aplicació d'ozó per via rectal, nasogàstrica i endovenosa a un pacient greu de Covid-19.

Davant aquest fet, la Societat Valenciana de Medicina Intensiva, Crítica i Unitats Coronàries ha advertit que «l'ús d'ozó en aquests moments no es contempla com una alternativa segura i eficaç en els pacients crítics afectats de Covid-19. Els estudis publicats amb la utilització d'aquest biocida són estudis de baix impacte científic i en cap cas amb malalts en estat crític».

Tant la Junta d'Hospital, com diverses associacions mèdiques consideren que «és un precedent perillós que s'obligui un hospital a acceptar que personal aliè al 'Sistema Nacional de Salut' actuï dins d'una Unitat de Cures Intensives, sobretot per a aplicar procediments no autoritzats per l'Agència Espanyola del Medicament, catalogats com a pseudoteràpies per part de l'Organització Mèdica Col·legial i en contra del criteri clínic del personal del servei responsable de l'atenció al pacient».

També consideren que «Casos com aquest sens dubte serviran perquè més famílies acudeixin als tribunals per a intentar obligar els professionals sanitaris a practicar o permetre tractaments que desaproven per motius mèdics, científics i ètics».

També manifesten el seu suport als professionals de l'Hospital de la Plana: «Comprenem i compartim la seva angoixa en veure's obligats a permetre que un dels seus pacients es vegi sotmès a una teràpia d'utilitat més que dubtosa, i esperem que mai més hagin d'enfrontar-se a una situació tan lamentable».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Obvi, fa mes de 2 anys

Jutges, m´heu dit?
Es llueixen!
Degueren aprovar l´ESO?

Valoració:3menosmas
Per Pobleret, fa mes de 2 anys

Aquest país es una clavaguera infinita. I certa "justicia" una latrina

Valoració:12menosmas
Per BIEL, fa mes de 2 anys

De la justícia espanyola es pot esperar qualsevol cosa, ja fa estona que ha perdut els papers per complet

Valoració:10menosmas
Per Dimissió!, fa mes de 2 anys

Dimissió immediata del ministre de justícia i, de passada, de tots els responsables de renunciar a fer lleis noves que fermin de mans els jutges irreductibles.

Valoració:9menosmas
Per Vergonya!, fa mes de 2 anys

Doncs per la mateixa proporcionalitat, també s'ha de poder aplicar un altre tipus de justícia més racional, justa, democràtica i decent, que la que darrerament apliquen els jutges i fiscals espanyols. Perque aquests mateixos, sense cap respecte ni srntit de la responsabilitat, se fiquen en tots els camps, inclosos el de la Medicina, sense tenir en compte els criteris dels professionals i just per demostrar-los que ells son els putus amos i que s'ha de fer el que ells diuen. Per tant, també s'ha d'atendre les nostres peticions, quan deim que volem que s'ens apliqui la justícia de qualsevol país europeu que no estigui contaminat per les dretes colpistes, corruptes i filles de dictadures.

Valoració:13menosmas
Per Increible, fa mes de 2 anys

I en cas de que el pacient mori com a resultat, qui serà el responsable?. Pos messions que culparan els metges de l' hospital. Trob que una bona inflada pel cul se la mereix un altre, meam si surt volant.

Valoració:11menosmas
Per nofret, fa mes de 2 anys

La justícia espanyola està endiosada i se situa per sobre de la ciència, la democràcia i la justicia. Cal rompre aquest sistema judicial corrupte que no és igual per a tothom i sols vigila en una direcció

Valoració:14menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente