algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
15°

El Festival de Pollença celebrarà el seu 60 aniversari amb un concert a càrrec de The Academy of Ancient Music

187101

El Claustre de Santo Domingo acollirà, aquest dissabte 14 d'agost, el concert del 60 aniversari del Festival de Pollença a càrrec de The Academy of Ancient Music i dirigit per Richard Egarr.

L'Ajuntament de Pollença ha explicat aquest divendres en una nota de premsa que The Academy of Ancient Music és una orquestra «de reputació mundial» de música barroca i clàssica.

S'inspira en els compositors i utilitza tècniques històriques, instruments d'època i fonts originals. Precisament, es va fundar per a registrar els primers enregistraments britànics d'obres orquestrals utilitzant instruments barrocs i clàssics i ha publicat més de tres-cents discos.

Per part seva, Richard Egarr és el director des de fa 15 anys de la Academy of Ancient Music, ja que deixarà aquest estiu. És convidat principal de la Residentie Orkest de la Haia i soci artístic de la St. Paul Chamber, a més de director musical de la Philharmonia Baroque Orchestra and Chorale des de la temporada 2020/2021.

El repertori que interpretarà la Academy of Ancient Music inclourà a Bach, Mozart, Dussek, Beethoven, Brahms, Rossini i Elgar.

Les entrades encara es poden recollir en l'oficina del Festival i en la web.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.