cielo claro
  • Màx: 19.52°
  • Mín: 9.97°
12°

Unides Podem assegura que el PP de Prohens és «el de sempre, el que utilitza els recursos públics en el seu benefici»

El secretari d'Organització de Podemos Balears, Alejandro López, ha assegurat aquest divendres que el PP de Marga Prohens és «el de sempre, el que utilitza els recursos públics en el seu benefici».

A través d'un tuit, López s'ha referit a la informació publicada per un diari local en la qual s'afirma que fins a 13 diputats del PP han carregat al Congrés el seu viatge a Palma quan Marga Prohens va ser proclamada presidenta dels 'populars' a les Illes.

«Que el PP de Marga Prohens comenci així no ens estranya ni ens enxampa per sorpresa», ha escrit López en Twitter, alhora que ha afegit: «La festa de Prohens la pagarem la resta de ciutadans i no es pot consentir».

López ha continuat indicant que, durant la pandèmia, el PP només ha fet «sabotejar tots els avanços i negar-se a sumar». «Avui sabem que entre tots els hem pagat la festa a les Balears, a l'estil Jaume Matas», ha asseverat.

Segons López, els de Marga Prohens «són el mateix, alumnes d'Aguirre i Aznar». Per això, ha defensat que Balears es mereix «alguna cosa molt millor que aquesta oposició casposa que allí on pot, arrambla». «El PP no ha de tornar mai a governar a les Balears», ha finalitzat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Ayusito, fa mes de 2 anys

Comunisme o llibertat!!!!. (En concret, comunisme per les pagacions, i llibertat per les cobracions, ja sigui en A,B,C, o D). Huas, huas, huas...

Valoració:1menosmas
Per Ayusinha dos Campos Pretos, fa mes de 2 anys

Sembla ser que els comunistes són els peperos, a l' hora de pagar.

Valoració:2menosmas
Per Així és, fa mes de 2 anys

És encara més embafosa que en Company. Almenys aquest darrer no és ordinari parlant, ni diu animalades alhora que pega cridots.

Valoració:7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente