nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

Demanen que s'habilitin més seients per a la gent que espera ser atesa a l'estació intermodal de Palma

Diversos usuaris del tren s'han queixat de la manca de cadires a la primera planta de l'estació intermodal de Palma i han sol·licitat l'habilitació de més seients per a la gent que espera ser atesa en els diversos serveis que es concentren a la zona.

A la primera planta de l'estació intermodal hi ha les guixetes d'informació i de venda de targetes, així com les màquines expenedores de bitllets i s'hi acumula molta gent que passa llargues estones d'espera. A això cal afegir-hi que alguns seients han estat inhabilitats com a mesura de seguretat contra la Covid. Per això, diversos ciutadans han exercit el seu dret a la reclamació i han proposat que hi hagi més seients a disposició de les persones que esperen.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Nofret, fa mes de 2 anys

Es una vergonya. La Conselleria de Mobilitat i el Consorci de Transports de Mallorca diuen que volen potenciar el transport públic i el que han fet es privatitzar la gestió de l'Estació Intermodal. Les empreses privades que gestionen concessions publiques, tenen com a primer objectiu guanyar doblers i la eficiència i la qualitat dels serveis públics que el Govern Balear diu que vol potenciar, sempre queden per darrera del ànim de lucre de les empreses privades

Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente