algo de nubes
  • Màx: 14.99°
  • Mín: 7.61°
13°

El TIB posa en marxa la campanya 'IrresisTIBle' per a promocionar el transport públic entre els visitants

187053

El TIB ha engegat una campanya de promoció del transport públic específica per als turistes que aquest estiu han decidit visitar Mallorca. Sota el lema 'IrresisTIBle' es convida a descobrir llocs de Mallorca amb el transport públic del TIB. El bus interurbà arriba a platges, mercats locals, pobles o parcs lúdics.

En aquests moments està activa una campanya, en línia i a través de xarxes socials, adreçada al turista procedent de l'Estat espanyol, al públic anglès i a l'alemany, els tres col·lectius principals que tradicionalment han visitat la nostra illa. A més es disposa d'un circuit d'opis a l'aeroport, just a la zona de recollides de maletes. Es tracta de suports digitals en els quals es va combinant tres idiomes: català, castellà i anglès.

D'altra banda, la informació a l'aeroport queda reforçada amb l'atenció personalitzada d'informadors del Consorci de Transports de Mallorca que, des del 15 de juny, el visitant pot trobar a un taulell just abans de sortir de la terminal. Es tracta d'un punt d'atenció a l'usuari on també s'ofereix informació del bus urbà i del servei públic del taxi. El punt està obert al públic de dilluns a diumenge, de 8.00 hores a 21.00 hores. A més hi ha plafons amb informació del recorregut, horaris i tarifes de les línies Aerotib tant a dins de la terminal com a la parada.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Guillem, fa mes de 2 anys

Queda fora de la campanya el transport públic més sostenible, el que menys contamina, el que no té ànim de lucre, que es de titularitat i de gestió pública, el tren de SFM. Queda evident l'interès del Consorci de Transport de Mallorca.

Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente