algo de nubes
  • Màx: 29°
  • Mín: 21°
28°

Formentera crea una clàusula per prohibir les festes il·legals als habitatges de lloguer turístic

El Consell de Formentera, a través de les àrees d'Ordenació Turística i d'Interior, posa a disposició dels propietaris d'habitatges turístics una clàusula de prohibició d'activitats molestes i que contravenguin la normativa Covid en els immobles.

En el document s'informa els hostes sobre la normativa Covid vigent, amb relació a les restriccions en les reunions socials a cases i la prohibició de fer festes. D'aquesta manera els turistes signen una clàusula on es comprometen al compliment de les normes i se'ls informa que en cas contrari suposarà l'extinció immediata del contracte. Així mateix, s'inclouen les dades de totes les persones que conviuran a l'immoble i que seran responsables de les sancions que puguin recaure.

«Amb aquest document es pretén d'una banda la conscienciació del turista en el moment de la seva arribada, perquè coneguin les seves obligacions, a la vegada que es dóna suport jurídic als propietaris i als cossos i forces de seguretat per poder actuar de manera més ràpida i coordinada en el cas de festes», segons ha explicat la presidenta Alejandra Ferrer.

Aquest document es farà arribar a les patronals turístiques, les immobiliàries i els explotadors turístics, també es pot descarregar a la web del Consell dins l'apartat Covid, en el subapartat 'Clàusula Covid Habitatges' on es troba en tres idiomes, català, castellà i anglès.

Recordem que la passada setmana es va fer entrega a la Policia Local del llistat de cases amb el nom i telèfon dels propietaris o explotadors turístics per millorar les actuacions quan es produeixen festes. «Aquesta setmana feim una passa endavant amb aquest nou document per ampliar la col·laboració», ha afegit la presidenta.

Aquesta clàusula signada serà enviada a la Policia Local perquè, i si es dóna el cas, amb aquestes dades es podrà iniciar un expedient sancionador. Així mateix, en cas necessari els propietaris disposaran de l'ajuda de les forces de seguretat per fer les passes pertinents per desallotjar la casa.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Tià, fa mes de 2 anys


Voleu dir que aquesta foto -es de Formentera? Jo diria que és de Barcelona.

Valoració:1menosmas
Per un vei, fa mes de 2 anys

Hi ha festes il·legals?
Hauran d'esser il·legals tant a pisos turistics com els que no,

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente