algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.66°
16°

L'Ajuntament d'Eivissa destinarà 500.000 euros a les ajudes per lloguer d'habitatges residencials

L'Ajuntament d'Eivissa destinarà 500.000 euros a les ajudes al lloguer de l'habitatge per a residents en el municipi.

Segons ha informat el Consistori, en la convocatòria es reservarà inicialment un 20 per cent de l'import global del crèdit -100.000 euros- per a sol·licitants de 35 anys o menys.

Des de la Regidoria d'Habitatge han animat als ciutadans a presentar els documents necessaris per a sol·licitar l'ajuda amb antelació.

El regidor d'Habitatge, Aitor Morrás, ha explicat que l'objectiu és «pal·liar els efectes de l'encariment del lloguer en el municipi i facilitar la permanència en un habitatge sense provocar una pujada dels lloguers».

Morrás ha explicat que la convocatòria presenta una condició especial, ja que a causa de la pandèmia podran accedir a les ajudes els qui no estiguin al corrent de les seves obligacions tributàries de 2020.

El termini de presentació de les sol·licituds serà de deu dies hàbils després de la publicació de la convocatòria en el Boib prevista per a aquests pròxims dies.

Segons ha explicat el Consistori, el límit del lloguer subvencionable serà com a màxim de 1.200 euros i cap ajuda podrà superar els 5.760 euros ni el 40 per cent de l'import dels lloguers abonats.

Aquestes quantitats s'ampliaran a 7.200 euros i al 50 per cent de lloguers abonats (fins a 600 euros al mes) en cas de joves i majors de 65 anys o més. Els lloguers a subvencionar són els abonats entre l'1 de juliol de 2020 i el 30 de juny del present any.

Entre altres requisits, els sol·licitants hauran d'estar empadronats de manera ininterrompuda en el municipi des de l'1 de gener de 2020 fins a l'últim dia per a presentar la sol·licitud i hauran de ser majors de 18 anys o menors emancipats.

Els ingressos de la unitat de convivència no hauran de ser inferiors a l'import dels lloguers.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per sYFvhkHpdcSBL, fa mes de 2 anys

sceUSTtKaCwofqjE

Valoració:0menosmas
Per ZGtUCyxHgJdisEe, fa mes de 2 anys

YepTyZCOv

Valoració:0menosmas
Per Claro que sí, guapi, fa mes de 2 anys

Jajajaja jajajaja.
Bravo.
Un gran incentivo.
Señores, es el fin de la especulación turística en Ibiza.
Madre mía.
Inusitado.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente