algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

La jutge ajorna la declaració de la directora de Salut Pública pel confinament d'estudiants del 'macrobrot'

187011

La titular del Jutjat d'Instrucció numero 12 de Palma ha ajornat la declaració de la directora de Salut Pública del Govern, Maria Antònia Font, en la investigació pel confinament forçós d'estudiants relacionats amb el 'macrobrot' associat a viatges de fi de curs a Mallorca.

La declaració estava originalment prevista pel 7 de setembre. El Jutjat ha decidit ajornar-la, ja que l'acumulació d'altres denúncies presentades a altres jutjats d'instrucció pel mateix motiu, segons han informat des del Tribunal Superior de Justícia de les Balears.

El Jutjat va obrir una investigació per presumptes delictes de prevaricació i detenció il·legal en relació amb l'aïllament d'estudiants a 'l'hotel pont' Palma Bellver a Mallorca.

La directora general va ordenar el 25 de juny l'aïllament baix custòdia policial d'uns 250 estudiants. El 30 de juny el Jutjat del Contenciós-Administratiu número 3 de Palma va tombar el confinament forçós de part dels joves, en concret, no va ratificar el confinament de les persones que haguessin donat negatiu o a les que no se'ls hagués practicat la prova.

Això va suposar la sortida de més d'un centenar d'estudiants, la majoria en 'ferri' fins al País Valencià, des d'on foren traslladats als seus respectius llocs de residència. Diversos estudiants donaren positius abans d'embarcar o en arribar a la Península.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per No ploraré., fa mes de 2 anys

S´ajorna? No es deu haver contagiat, la jutge, després que anul·làs el confinament...

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente