algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Les 290 places dels tallers intensius de reforç per a les proves de català s’exhaureixen abans d’acabar el termini d’inscripcions

La Direcció Insular de Política Lingüística impartirà, al final d’agost i principi de setembre, 17 tallers intensius de reforç per a les pròximes proves oficials de nivell de català (DGPL, EBAP, EOI). Les 290 places disponibles en aquesta iniciativa, que s’emmarca dins l’oferta formativa de la direcció insular, s’han exhaurit abans de finalitzar el termini de matriculacions previst i també s’ha tancat una llista d’espera.

Concretament, s’impartiran classes a 9 grups per als 5 nivells en el cas de reforç de la prova escrita i 8 grups repartits entre 3 nivells per a preparar la part oral. Tots els tallers són en horari d’horabaixa, alguns a Inca i d’altres a Palma.

En el cas de reforç de la prova escrita, el 8, 9, 10, 13, 15 i 17 de setembre tendran lloc els tallers dels grups A2 i B1. Per al B2, el taller serà els dies 31 d’agost, 1, 2, 3, 6 i 7 de setembre. Els tallers preparatoris dels nivells C1 i C2 són els primers que s’impartiran, els dies 23, 24, 25, 26, 27 i 30 d’agost.

La preparació intensiva de la prova oral es realitzarà només durant el setembre. L’A2-B1 tindrà lloc conjuntament els dies 20, 22, 24 i 27. El grup B2 es realitzarà el 13, 15 i 17. I el C1-C2 es desenvoluparà els dies 8, 9 i 10 de setembre en un mateix grup.

Els tallers, totalment presencials i amb durades d’entre sis i dotze hores, es faran al Conservatori Municipal d’Inca i al Centre d’Educació de Persones Adultes del Camp Rodó a Palma. Ambdós en col·laboració amb els ajuntaments respectius.

Aquests tallers estan destinats a persones de més de setze anys preferentment inscrites per fer les proves oficials de català. L’oferta és de 290 en total, i es donava la possibilitat que una mateixa persona es pogués inscriure a un taller de la prova escrita i a un taller de la prova oral, això sí, només a un de cada tipus.

Al final del curs, els alumnes que hagin assistit un mínim del 80% rebran un certificat d'assistència que en cap cas substituirà el certificat oficial d’assoliment de coneixements.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Claro que sí, guapi, fa mes de 2 anys

Alguien le puede explicar al bobazo de turno, @Excel.lent noticia, en este caso, que se prepara un PEL brutal en el empleo público y que si no rascas puntos con el catalán te comes los mocos?.
De verdad que no se puede así.
No se puede.
Dame paciencia.

Valoració:-1menosmas
Per M'esbutz, fa mes de 2 anys

@Balearium



Se diu QUORUM



hahahhahahahhahahhahahahaha

Valoració:3menosmas
Per No sap fer res més que insultar, fa mes de 2 anys

Baleàrium llegeix bé! L'article diu que les places s'han exhaurit, que vol dir que ja no en queden de lliures perque totes s'han ocupat.
I és que aquesta genteta que ve aqui a insultar, a la vida real va de científica i d'intel.lectual i volen fer creure als altres que ténen quatre i cinc carreres universitàries, però tan sols no saben ni llegir.
És espantós!



Valoració:3menosmas
Per Balearium, fa mes de 2 anys

No hay forum ni pagando.....

Valoració:-2menosmas
Per Excel.lent noticia, fa mes de 2 anys

D'això no s'en parla a la majoria dels mitjans, mentres que per contra, tots els se volquen en donar notícies sobre gent que menysprea la llengua catalana i que tot lo dia i amb la connivència de les forces de l'ordre, maltracta, humil.lia, expulsa dels locals a on treballa i insulta als mallorquins i vinguts d'altres indrets a on se parla Català, o que posen querelles criminals a les institucions per exigir el Català als aspirants a funcionaris, o perque s'ensenya aquesta mateixa llengua a les escoles, o les manifestacions que organitzen quatre tutups, en ls que també participen nazifatxes, franquistes estantissos i un parell mallorquí de fracassats malsofrits, que se troben ben lluny de ser una majoria aclaparadora. Però ara la realitat ens mostra que la majoria de tots els grups socials i d'ètnies està més interessats en aprendre la nostra llengua, que no en fer numerots que no condueixen a res positiu.
Si se publicàssin més notícies com aquesta, que en hi ha cada dia si les cercam, se faria molt més per la nostra llengua, ja que animarien a molta gent de bé i de pau a .aprendrer-la, perque no ens animaria als catalanoparlants a desistir en la lluita pensant que tot esta perdut, perque les Balears ja son forasteres,cridaneres i fatxes. però també per fomentar la concòrdia, que només donant a conèixer els escàndols que unes poques persones incultes i maleducades puguin organitzar.

Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente