muy nuboso
  • Màx: 15.38°
  • Mín: 8.13°

L'Ajuntament d'Inca i Projecte Home renoven el seu conveni de col·laboració

L'Ajuntament d'Inca i Projecte Home de les Balears han renovat el seu conveni de col·laboració per impulsar la integració dels drogodependents i fomentar la prevenció entre els més joves, per la qual cosa el consistori atorgarà una subvenció de 25.000 euros a l'entitat.

L'Ajuntament ha explicat aquest dilluns que col·laboraren amb el Projecte Home des de fa anys i donen suport a les activitats que duen a terme en el municipi. D'aquesta manera, ajuden a prevenir la drogoaddicció i atenen a les persones amb problemes de consum.

En aquest sentit, el consistori finança part dels costos de prevenció, assistència i rehabilitació dels ciutadans del municipi que es troben en alguna fase del projecte d'integració. Per altra banda, també subvencionen els programes preventius de drogodependències en els centres educatius d'Inca.

Projecte Home disposa, des de 2018, d'un local cedit pel consistori. Es troba en el Casal d'Entitats del Quarter General Luque. Des d'aquest punt d'atenció s'ofereixen serveis d'informació, diagnòstic i suport, així com activitats terapèutiques.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.