algo de nubes
  • Màx: 26°
  • Mín: 17°
25°

Filtració a Wikileaks: l'hoteler mallorquí Gabriel Barceló, entre els donants a Hazte Oir i Vox

Entre els documents fets públics per la plataforma Wikileaks hi ha diversos arxius que demostren que grans fortunes espanyoles han finançat organitzacions d'extrema dreta com la pròpia Hazte Oir o el partit neofeixista Vox.

A la llista dels anomenats per Hazte Oir com a 'grans grans donants' hi ha Gabriel Barceló Oliver, l'hoteler nascut a Felanitx, cofundador i president d'honor del Grupo Barceló i vicepresident de la Fundación Barceló.

Barceló és també president d'honor de la companyia Rey-Sol, que editava El Mundo - El Día de Baleares i actualment s'encarrega de la seva impressió. Barceló ha finançat diversos col·lectius negacionistes de la unitat de la llengua catalana a Mallorca.

En els milers de documents interns i confidencials generats per les organitzacions espanyoles d'ultradreta Hazte Oir i CitizenGo entre 2001 i 2017, i ara filtrats per Wikileaks en un projecte que es denomina The Intolerance Network (La Xarxa de la Intolerància) hi figuren més noms d'empresaris de les Illes Balears.

The Intolerance Network (Wikileaks)

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Claro que sí, guapi, fa mes de 2 anys

@Una vergonya!
Seguramente a él le pase lo mismo contigo.
Y?.

Valoració:0menosmas
Per Mary Conchi, fa mes de 2 anys

Meam si t' aclares, balnearium. El Bonjesús va dir : "Demanau i se vos donarà". El que no va dir és per on.

Valoració:0menosmas
Per Una vergonya!, fa mes de 2 anys

Estic empegueït que siigui felanitxer!

Valoració:12menosmas
Per Balearium, fa mes de 2 anys

Comparando con las donaciones pancas no hay color.

Valoració:-9menosmas
Per El silenci és complice, fa mes de 2 anys

"Le aconsejo que mire su propia familia...", una direccio. "Cuando se entra en lo personal, ya mal vamos", la direcció contrària. El senyor del calaix és, clarament, un esquizo.

Valoració:2menosmas
Per Ara si, fa mes de 2 anys

Discutir amb el fatxa és com dir-li a un nazi, determinat a ficar-te a la cambra de gas, que tens asma i que ja tornaràs un altre dia.

Valoració:13menosmas
Per Jeroni, fa mes de 2 anys

La de "curritos" (menys-que-)mileuristes que aplaudeixen que l'amo es gasti els cuartos en un partit feixista abans que pagar-lis un bon sou és una qüestió digna d'estudi a Españita i democràcies febles per l'estil. Lluiteu pel benestar de la gent (de tota) i no per la p... bandereta!

Valoració:19menosmas
Per de calaix, fa mes de 2 anys

"A".-
Por esa regla de tres deberían desaparecen el 80 o 90 por ciento de los partidos políticos. Empezando por comunistas, pesemeros, messeros, podemeros, separatistas, batasuneros, anexionistas y demás "istas".
Y al necio que me equipara a Hitler, le aconsejo que antes escarbe en su propia familia que a lo peor encuentra algo que no le va a gustar.
Cuando se entra en el terreno personal y no se respeta al que no comulga igual, ya vamos mal. Como aquel que trata de asno y de brams, por opinar de diferente manera. Y está en ese mismo digital.

Valoració:-36menosmas
Per Quina pena!, fa mes de 2 anys

Enlloc de tenir contents als seus treballadors, s'estima més regalar els beneficis que obté gràcies a la feina d' aquests a gent rara com els de Hazte Oir i amb els feixistes de VOX.

Valoració:26menosmas
Per A...de calaix, fa mes de 2 anys

La legalitat de VOX no la posam en dubte quan vivim en un sistema mancat de valors que fa aigües per tots els costats. La qüestió és que si vivissim en un sistema que apostés pels valors de la pau, la igualtat i l'honradesa, VOX seria clarament il·legal perquè no hi ha cap mena de dubte que es guia per principis IMMORALS, que atempten contra els drets més bàsics de les persones. És el que té viure dins la nova Edat Mitjana.

Valoració:30menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente