cielo claro
  • Màx: 19.52°
  • Mín: 9.97°
13°

Obert el termini per a presentar propostes per a collir ametles i garroves de Mondragó, Llevant, Planícia, Son Real i Gabellí Petit

L'Institut Balear de la Natura (Ibanat) ha publicat l'anunci per a la collida d'ametles i garroves en les finques públiques de la seva titularitat, amb l'objectiu d'aprofitar la gestió agrícola realitzada tot l'any i treure rendiment dels fruits d'aquestes finques.

Segons ha informat aquest divendres la Conselleria de Medi Ambient i Territori, aquest serà el tercer any que es durà a terme aquesta campanya després de la bona acollida que va tenir l'any passat per part dels agricultors i dels gestors de les finques públiques i parcs naturals.

La Conselleria ha recordat que la collita d'ametles i garroves ajuda a mantenir els cultius en bon estat sanitari i millora la qualitat dels fruits per als anys següents.

A més, serveix per donar a conèixer als visitants els aprofitaments agraris que es duen a terme en les finques públiques i valorar la tasca que es realitza en aquest sentit.

Es posen a disposició cinc lots que fan referència a les cinc finques on es poden collir els fruits: Mondragó, Llevant, Planícia, Son Real i Gabellí Petit.

Atès que la plantació de garrovers i ametlers a Son Real té fins científics, l'adjudicatari d'aquest lot haurà d'adaptar-se al calendari de recollida de l'IRFAP, per al pesatge i recollida de mostres.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.