muy nuboso
  • Màx: 13.8°
  • Mín: 7.33°
13°

Obertes les subvencions de 80.000 euros per a projectes relacionats amb la diversitat sexual i de gènere i contra l'LGTBI-fòbia

Es poden sol·licitar del 6 d’agost al 2 de setembre a la Seu Electrònica de la CAIB

El Govern ha obert el període per a sol·licitar les subvencions per a projectes relacionats amb la diversitat sexual i de gènere i per a erradicar la LGTBI-fòbia per al 2021, les quals sumen un total de 80.000 euros.

Les subvencions es poden sol·licitar des d'aquest mateix divendres a la Seu Electrònica de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i fins al pròxim 2 de setembre. Hi poden optar les entitats jurídiques privades sense ànim de lucre legalment constituïdes i en actiu radicades a les Balears que duguin a terme activitats en matèria de diversitat sexual i de gènere.

Tres línies de subvenció

S’estableixen tres línies de subvenció:

Una destinada a dissenyar i implementar projectes sobre la diversitat sexual i de gènere a les Illes Balears, amb l’objectiu de fomentar que les empreses de les illes disposin d’instruments per dur a terme accions de responsabilitat social en polítiques LGTBI.

La segona, destinada a capacitar les persones professionals de les Illes Balears en diversitat sexual, familiar i de gènere.

La tercera, destinada a conèixer quines són les causes, les característiques i les dificultats en la identificació dels problemes i les conseqüències de l’LGTBI-fòbia al territori de les Illes Balears.

La finalitat d’aquestes subvencions és evitar situacions de rebuig i de discriminació de les persones per raó de la seva orientació sexual, identitat de gènere o expressió de gènere; millorar el bon tracte en la intervenció que s’ofereix a les Illes Balears a les persones LGTBI en els serveis, així com disposar de dades sobre aquesta matèria que ajudin a elaborar polítiques públiques antidiscriminatòries en clau LGTBI arreu del territori de les Illes Balears.

Els projectes que es presentin han de respectar el que disposa el II Pla Estratègic de Polítiques Públiques LGTBI i en Matèria de Diversitat Sexual, Familiar i de Gènere del Govern (2021-2024), com també complir els preceptes de la Llei 8/2016, de 30 de maig, per garantir els drets de lesbianes, gais, trans, bisexuals i intersexuals i per erradicar l’LGTBI- fòbia. Precisament, l’impuls d’aquestes subvencions es fa en compliment del Pla Estratègic.

Per a més informació, es pot contactar amb el Servei de Coordinació i Atenció a la Diversitat Sexual i de Gènere al telèfon 971 177 162 o a l’adreça electrònica prevista per a aquesta convocatòria: dretsidiversitat@dgdrediv.caib.es.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.