nubes dispersas
  • Màx: 17.47°
  • Mín: 11.57°
14°

'Aventures amb lectures' apropa la lectura de 40 nins d'entre 6 i 12 anys de Nou Llevant

L'activitat 'Aventures amb lectures', que s'estan duent a terme a la biblioteca infantil de Nou Llevant i en el local de l'Associació de Veïns i Gent Gran de la Soledat, ha apropat la lectura aquest estiu a 40 nins d'entre sis i 12 anys.

L'Ajuntament de Palma ha explicat aquest dijous que aquesta activitat s'emmarca en el projecte d'Intervenció Comunitària del Centre Municipal de Serveis Socials Comunitaris Bàsics de Nou Llevant. Aquest projecte forma part del conjunt d'actuacions desenvolupades amb la Fundació Patronat Obrer.

'Aventures amb lectures' pretén donar resposta «a les necessitats» de suport educatiu i habilitats de lectura i escriptura que han manifestat els centres educatius. A més, aprofita l'espai de la biblioteca.

Aquesta activitat sorgeix de convenis entre l'àrea de Benestar Social i vuit entitats del tercer sector. Aquests varen ser firmats el passat mes de gener.

En aquest sentit, Cort ha assegurat que en cada barriada s'estan duent a terme activitats d'intervenció comunitària «que atenen les seves característiques». Per exemple, a l'Arenal s'han posat en marxa tallers de robòtica.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.