algo de nubes
  • Màx: 13.38°
  • Mín: 7.77°
13°

El Govern i les federacions esportives fan una crida a la vacunació per promoure un esport segur

La presidenta del Govern, Francina Armengol, acompanyada de la consellera d'Afers Socials i Esports, Fina Santiago, i el director general de Prestacions i Farmàcia, Nacho García Pineda, han presentat una iniciativa per incentivar la vacunació entre els esportistes de les Illes Balears.

A l'acte hi han assistit representants de disset federacions esportives de les Balears que donen suport a la iniciativa, que va destinada a promoure un esport més segur.

Armengol ha agraït a les federacions i al món de l'esport la seva tasca i el seu compromís durant la pandèmia. «Avui feim un acte que demostra una vegada més el bon tarannà de col·laboració, de cercar la seguretat conjuntament, d'avançar cap a la normalitat», ha destacat. En aquesta línia, la presidenta ha assegurat que «la vacunació és l'esperança de superar la pandèmia. No hi ha dubte científic sobre la importància de la vacuna i els seus beneficis».

Durant dues setmanes la Conselleria d'Afers Socials i Esports s'ha reunit amb les federacions esportives de les Illes Balears per treballar conjuntament amb les noves pautes que facin possible un esport segur. Fruit d'aquestes reunions algunes federacions ja han començat a fer campanyes de sensibilització entre els seus esportistes.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.