algo de nubes
  • Màx: 18.79°
  • Mín: 8.69°
18°

La batlessa d'Esporles, Maria Ramon, presenta la seva candidatura a les primàries de MÉS per Mallorca

La batlessa d'Esporles, Maria Ramón, ha presentat aquest dijous la seva candidatura a les eleccions primàries del 24 d'octubre de MÉS per Mallorca per a encapçalar la llista al Parlament de les Illes Balears en les eleccions de 2023, amb l'objectiu d'aconseguir «un país amb futur».

Segons ha explicat l'alcaldessa en una roda de premsa aquest dimecres, la seva candidatura «lluitarà incansablement» per tres objectius: el benestar «de tot el món», a través de la transformació de l'economia com a «camí per a obtenir millors llocs de treball i una vida digna», decidir des de les Illes i lluitar pel «medi ambient» per a aturar l'escalfament del planeta.

«Com a país no es pot acceptar que els joves no tenguin opció al mercat laboral, que el turisme desbocat perjudiqui les Illes o que l'asfíxia de l'Estat sigui tan gran que ofegui», ha assenyalat com a motius que l'han empès a prendre aquesta decisió.

País amb futur

Ramón ha insistit que, per a generar un país amb futur, es necessiten tres accions fonamentals; la primera és «fer política», per ser la «millor eina per a canviar tot el que té a veure amb la ciutadania i les seves preocupacions».

En segon lloc, ha destacat la importància de fer les coses «de manera diferent», recordant els quatre pactes de progrés i assoliments com l'aprovació de la renda social garantida o la reactivació de les polítiques de dependència.

No obstant això, ha reconegut que «s'ha de fer més» per lluitar contra la falta d'oportunitats laborals i la «greu falta» de finançament a Balears, entre altres qüestions.

Finalment, ha insistit en la importància de treballar en equip i en consens amb «gent preparada», ja que es necessita «més diàleg i menys crispació».

En aquest sentit, s'ha posat a disposició «de tota la militància i de qualsevol persona interessada» per a organitzar trobades i parlar amb associacions, entitats o amb la ciutadania.

D'aquesta manera, podrà continuar creant «equip i xarxa» i establir les bases d'un futur de lideratge «feminista, conscient, col·laboratiu i transformador».

Primàries sense crispació

Ramon ha agraït tota l'ajuda rebuda per part del seu equip després de l'anunci de la seva decisió i ha afegit que, en cas que hi hagi més candidatures, aquestes «seran benvingudes». D'aquesta manera, hi haurà unes primàries «tranquil·les i sense conflicte».

Sobre la possibilitat de presentar-se a la direcció i coordinació del partit, ha destacat que és la militància qui s'encarrega d'aquesta decisió, que es durà a terme cinc setmanes després de les primàries en l'Assemblea.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per M, fa mes de 2 anys

En Català, Ramon sense accentés la forma correcta. I el cognom devia ser també sense accent, abans de que els castellans desgraciàssin a gairebé tots els nostros llinatges, però actualment la llei permet tornar posar-lo com estava abans de que ens invadíssin i ho canviàssin tot.

Valoració:3menosmas
Per Joan Capó, fa mes de 2 anys

Mirau el cartell que té a la dreta. Diu: Ramon, sense accent. De res.

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente