nubes dispersas
  • Màx: 19.36°
  • Mín: 12.82°
17°

El GOB denuncia l'ús privatiu amb terrasses que fan establiments de restauració a Cala Rajada

El Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa (GOB) ha criticat que des de fa uns anys el passeig marítim de Cala Rajada «està ocupat per terrasses d'una dotzena de restaurants i bars, que no tenen autorització per la seva explotació».

El GOB ha assenyalat que aquests trams varen rebre en 1981 «dues concessions per Ordre Ministerial per crear un passeig marítim d'ús públic de 1.667 metres quadrats». Però avisen que la realitat «és molt diferent».

Segons l'entitat, «la situació és tan greu que una de les poques autoritzacions que s'ha tramitat va ser denegada aquest febrer per resolució de la cap de la Demarcació de Costes».

No obstant això, «la terrassa segueix funcionant amb normalitat». El GOB ha assegurat que des de Costes se'ls ha comunicat aquest juny, «que s'estava requerint als responsables de les ocupacions la retirada de les instal·lacions».

També ha remarcat que «aquestes ocupacions del passeig marítim no són autoritzables», segons el cinquè punt de l'article 69 del reglament de Costes. Precisament, ha incidit que «entre el passeig marítim i els establiments de restauració hi ha l'Avinguda Amèrica, que és de titularitat pública».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per VERGONYA!, fa mes de 2 anys

L a usurpació de l´espai públic per part dels restaurants i altres NEGOCIS, és vergonyós!
Retornau-lo als ciutadans!

Valoració:2menosmas
Per t, fa mes de 2 anys

N,esta ple de espais publics,que s,han prvatitzat!!!ja n,hi ha prou...

Valoració:8menosmas
Per nofret, fa mes de 2 anys

Inadmissible, cap activitat amb ànim de lucre ò negoci privat ha de poder ocupar més del 50% de un pas ò un passeig públic. El dret de pas i de permenència en espais públics, sempre ha de ser superior al dret privat amb ànim de lucre i les concessions municipals abusives s'han de considerar prevaricació.

Valoració:8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente