algo de nubes
  • Màx: 11.99°
  • Mín: 7.77°
11°

MÉS per Mallorca exigeix a la família reial espanyola que torni el Palau de Marivent a les Illes Balears

MÉS per Mallorca ha anunciat aquest dimecres que registrarà una iniciativa parlamentària que exigeix «a la família reial espanyola que torni el Palau de Marivent a la Comunitat Autònoma de les Illes Balears».

El diputat Joan Mas ‘Collet’ explica que «quan l'any 1966 la viuda de Ioannes Saridakis, Annunziata Marconi, va donar el palau de Marivent a la diputació provincial de Mallorca, predecessora de l’actual Consell de Mallorca, ho va fer amb una condició i era que el palau fos un museu obert i, excepcionalment, pogués ser emprat com a residència per a caps d’Estat estrangers».

El text de la Proposició No de Llei que registraran els ecosobiranistes recull com la justícia ja va donar la raó a la família Saridakis i, per tant, conclou que «la família reial espanyola ocupa de forma irregular la finca i habitatge de Marivent». Mas demana que «a fi de reparar la situació i complir amb la voluntat de la família Saridakis, la família reial torni a les institucions de les Illes Balears l’ús de tot el palau de Marivent».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Toni, fa mes de 2 anys

Me pareix que ès millor ès esbucar i tornar el terreny a lo que era. Un espai sense edificis, parets, jardins, etc.
Aquesta instal·lació ès un embós de accès a las costa.

Valoració:0menosmas
Per Obvi, fa mes de 2 anys

MES?
Tots els mallorquins!. Hereus legals del Palau.
A qui no agrada recuperar el que li han robat?

Valoració:4menosmas
Per Quin avorriment, fa mes de 2 anys

Quin avorriment de polítics, cada any la mateixa llauna i tanmateix debades, ni el Borbó ni el PSOE, el partit que comanda, no en fan ni punyeter cas.

Valoració:7menosmas
Per Està fet aposta, fa mes de 2 anys

És que pareix que esta fet aposta, per treure al poble mallorquí la seva llegitimitat, fent-li saber que era un zero a l'esquerra. Perque hi havia molts de palaus i casals que podien haver ocupat, però s'encapritxaren en aquesta residència que feia poc s'havia entregat en herència i per tant, era patrimoni popular.
El que no sabem, és si aquesta idea va sortir dels Borbóns, o si va ser el president de la diputació franquista, la que va tenir la ocorrència.

Valoració:12menosmas
Per guillem, fa mes de 2 anys

Molt bé, es important que els partits de les dretes i els espanyolistes, quedin sense el suport de les esquerres defensant la usurpació del Palau de Marivent. Ara resta que els partits polítics de Mallorca que defensen la Monarquia, paguin de la seva butxaca el manteniment del Palau mentre estigui reservat al rei i que el Govern Balear pugui destinar les despeses a necessitats socials.

Valoració:9menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente