algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
12°

Demanen canvis legislatius perquè els ajuntaments puguin actuar contra les festes il·legals

El president del Consell d'Eivissa, Vicent Marí, ha tornat a demanar al Govern modificacions legislatives que donin eines als ajuntaments per frenar les festes il·legals.

Marí ha reiterat aquesta necessitat, ja que els establiments de restauració tenen l'obligatorietat de tancar a la 1.00 hores i, passat aquest moment, no hi ha prohibició de circular.

El president ha explicat que les botellades o festes il·legals, en el 90 per cent dels casos, tenen lloc en habitatges privats i no turístics.

Des del Consell han justificat així la necessitat de canviar la Llei d'Activitats amb l'objectiu de considerar aquestes festes com activitats no permanents, la qual cosa permetria als cossos de seguretat poder actuar.

Segons el president, «no es pot lluitar contra una pandèmia únicament amb unes lleis que foren redactades en un moment en el qual ningú imaginava que podríem viure una situació com l'actual».

Així, ha lamentat que el mateix Govern assenyali que «una vegada més han començat les festes, no hi ha massa que es pugui fer». «De res serveis donar culpes els uns als altres si el problema perdura», ha conclòs.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Així estam!, fa mes de 2 anys

No m´ho puc creure!
Que no ho poden fer?

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente