algo de nubes
  • Màx: 16.03°
  • Mín: 7.61°
16°

El president del Parlament transmet a Felipe VI que les Balears estan «molt millor que fa un any»

El president del Parlament, Vicenç Thomàs, ha transmès aquest dilluns al rei Felipe VI, durant una audiència en el Palau de l'Almudaina, que les Balears estan «molt millor que fa un any» pel que fa a la crisi econòmica i sanitària derivada de la Covid-19.

Thomàs ha explicat que ha comentat amb Felipe VI com ha millorat la situació sanitària gràcies a la vaccinació, la importància de la coordinació entre institucions i el pes de mesures com els Expedients de Regulació Temporal d'Ocupació (ERTO).

El president ha insistit que les Balears no estan «en la mateixa situació que en gener» i ha confiat que «a poc a poc anirà tenint xifres positives».


Segons Thomàs, encara que actualment hi ha contagis «no van associats a la mateixa mortalitat» que en ones anteriors i això «ha condicionat poder obrir el sector turístic i ha permès que venguin turistes». «Estam en una situació que fa vuit mesos no imaginàvem», ha apuntat.

A més, Thomas ha dit que tots els sectors són «conscients que no és un any normal» i ha defensat que les xifres s'han de comparar amb el 2020 i no amb el 2019.

Per altra banda, el president del Parlament també ha comentat amb Felipe VI «la vida política» des del punt de vista parlamentari, i s'ha mostrat satisfet pels resultats.

En aquest sentit, Thomàs ha destacat la reforma del reglament impulsada per permetre que la institució continuï funcionant en situacions excepcionals, com la pandèmia.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Obvi, fa mes de 2 anys

Ah, si?
Deu ser ell! I em deman per què...

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente