algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.64°
15°

La Conselleria de Salut avança a aquest cap de setmana l’administració de la segona dosi d’AstraZeneca

La Conselleria de Salut i Consum ha decidit avançar a aquest cap de setmana (dissabte 31 de juliol i diumenge 1r d’agost) l'administració de la segona dosi d'AstraZeneca per a tota la població que està pendent de completar la vaccinació durant el mes d’agost.

D'aquesta manera, les persones d’entre 60 i 69 anys pendents de completar la pauta de vaccinació rebran un SMS que informa que poden avançar voluntàriament l’administració de la segona dosi a aquest cap de setmana. Per a això, hauran d’anar sense cita al mateix centre de vaccinació i a la mateixa hora que tenien assignats. Aquest col·lectiu és de 6.148 persones.

A causa de l'increment del nombre de casos positius provocats per la variant Delta, Salut ha decidit avançar tant com es pot la segona dosi d'aquest grup poblacional per a completar la pauta de vaccinació. Salut recomana a totes les persones que avancin la segona pauta de vaccinació si estan en disposició de fer-ho, per arribar abans a la immunització.

A més, es recorda a totes les persones menors de 60 anys que encara estan pendents de completar la pauta de vaccinació amb AstraZeneca que també poden aprofitar aquestes dues jornades per completar-la. Aquest col·lectiu pot anar sense cita als centres habilitats que es troben en el web del Servei de Salut (www.ibsalut.es/segona-dosi-astrazeneca).

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.