cielo claro
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.6°

'Progreso en Verde' demana la suspensió de la correguda de toros d'Inca d'aquest divendres

L'organització 'Progreso en Verde' ha demanat al Govern i a l'Ajuntament d'Inca la suspensió de la correguda de toros prevista per aquest divendres davant l'ona de contagis per la Covid-19.

La formació ecoanimalista ha ressaltat que moltes celebracions populars s'estan cancel·lant o ajornant, com la marxa 'Des Güell a Lluc a Peu', i que en aquest context, mantenir la celebració taurina «no té cap sentit».

'Progreso en Verde' ha lamentat que «en un dels pitjors moments de la pandèmia els taurins només pensen a vessar sang d'animals innocents».

Mentre que a altres ciutats s'han suspès les corregudes de toros, «als taurins no els preocupa molt la salut de la ciutadania», ha criticat el president de 'Progreso en Verde', Guillermo Amengual.

Davant la possibilitat que finalment la festa taurina se celebri, la formació ecoanimalista ha exigit que s'hagin de complir tots els articles vigents de la llei de «toros a la balear» i que no succeeixi com en la darrera festa taurina de 2019, «on tenint les eines per cancel·lar la correguda de toros, davant els nombrosos incompliments de la llei, el batle d'Inca es va creuar de braços i va permetre que els taurins sortissin amb la seva».

Amengual ha recordat que l'entrada de menors està prohibida, així com la consumició de begudes alcohòliques, i que els toros i els toreros han de passar un control antidopatge abans i després de la correguda de toros.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Balearium, fa mes de 2 anys

Los de Progreso Verde, que se vayan a comer lechugas verdes...

Valoració:-4menosmas
Per Obvi, fa mes de 2 anys

Ho demana tothom amb dos dits de front!
Seny, que de cervell en venen a plaça!

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente