algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Negueruela vol mantenir el flux turístic amb el Regne Unit

El conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela, ha destacat la «posició de seguretat» de les Balears per a mantenir el flux de turistes amb el Regne Unit gràcies al control dels ceps, la vacunació, la seqüenciació del genoma i els protocols i infraestructures de contingència.

Negueruela s'ha reunit aquest dimecres a Madrid amb l'ambaixador del Regne Unit, Hugh Elliott, a qui ha agraït l'estreta col·laboració en «moments complicats i complexos» per a recuperar l'activitat turística i vetllar per la seguretat dels turistes i els ciutadans britànics.

Segons ha explicat el conseller, en la trobada s'han abordat i analitzat els diferents mecanismes de protecció i contingència que s'estan posant en marxa a les Balears, així com la importància de traslladar confiança i transparència.

Negueruela ha ressaltat que en coordinació amb l'Ambaixada a través de l'Executiu central en un moment de «difícil normalitat» s'està podent salvaguardar, d'una banda, els interessos dels ciutadans britànics que viatgen o resideixen a les Illes i les seves condicions de retorn, així com la possibilitat ara de viatjar des l'Estat espanyol al Regne Unit amb doble vacunació.

El conseller ha expressat la seva confiança que s'està fent una bona feina així com el seu desig que el flux de turistes pugui mantenir-se en el temps.

En aquest sentit, el responsable de Turisme ha ressaltat la capacitat de seqüenciació del genoma dels laboratoris de les Balears i el fet que no s'estan desenvolupant ceps «especialment sensibles» al Regne Unit el que situa a les Illes en una «posició de seguretat» enfront del mercat britànic.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per UCIS COL·LAPSADES PEL COVID19 VARIANT DELTA, fa mes de 2 anys

UCIS COL·LAPSADES PEL COVID19 VARIANT DELTA. Ja sabran què fan amb les comportes de turisme de masses plenament obertes...!

Valoració:1menosmas
Per Obvi, fa mes de 2 anys

Els qui volen van a l´aire!

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente