muy nuboso
  • Màx: 11.46°
  • Mín: 7.77°
11°

Vidal: «La desconsideració i manca de compromís cap a les Illes per part de l'Estat és enorme»

El senador per les Illes Balears, Vicenç Vidal, ha anunciat aquest dimecres que considera «vergonyós» i «zero seriós» que el govern espanyol «a dia d'avui encara no hagi complit amb l'acord de la comissió d'Hisenda del Senat del passat 25 de març pel qual es comprometia a convocar dins el segon trimestre de 2021 la comissió bilateral Estat-CAIB del Règim Especial per les Balears com a punta de llança per a desenvolupar el REB el pròxim any».

Vidal ha recordat que «tot i que el termini tècnicament va acabar fa un mes» ha volgut esperar «prudentment amb l'esperança que el govern de Pedro Sánchez faria algun gest abans de les vacances d'estiu». Tanmateix, pel senador «es confirma per enèsima vegada i per a desgràcia de la ciutadania de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera, que la desconsideració i manca de compromís cap a les Illes per part de l'Estat és enorme».

El senador autonòmic s'ha compromès, així mateix, a seguir fiscalitzant l'acord i a «pressionar els senadors del PSIB perquè recordin al seu partit que ha de complir els acords amb les Illes Balears».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.