algo de nubes
  • Màx: 20.5°
  • Mín: 11.86°
11°

El Pi acusa el Govern d'«improvisar» i «no avançar-se» en la gestió sanitària i econòmica de la pandèmia

El Pi-Proposta per les Illes Balears ha acusat al Govern d'«improvisar» i «no avançar-se» en la gestió sanitària i econòmica de la pandèmia. El diputat d'El Pi al Parlament, Pep Melià, ha criticat que la presidenta del Govern, Francina Armengol, no hagi comparegut per donar compte de la situació econòmica i laboral actual. «El que tocava era que comparegués Armengol. Hagués estat un exercici de transparència per donar comptes davant la ciutadania a la cambra que representa a les Illes Balears», afirmava el diputat.

Melià ha criticat el to triomfalista de Negueruela, «no podem compartir el seu to, vostè ha fet un discurs sense autocrítica i ha utilitzat les dades a la seva conveniència, fa falta més objectivitat per definir la situació actual». En aquest sentit, el diputat ha explicat que el Govern va arribar tard a l'hora d'elaborar i definir un pla específic de vacunació, «som de les comunitats que estam per davall de la mitjana de vacunació, el Govern va acotar el cap quan es va fer el repartiment injust de les vacunes».

Així mateix, Melià ha assenyalat els fracassos judicials del Govern. «Mesures fonamentals, cabdals per vostès, han estat tombades pels tribunals. Tot i això, per nosaltres encara és més greu la incapacitat que tenen per controlar i fer complir les normes».

El diputat ha assegurat que Negueruela ha fet un discurs tòpic pel que fa a la diversificació econòmica, «vostès fa sis anys que governen, quan començaran aquest canvi de model productiu, quines polítiques han fet per diversificar l'economia».

Amb relació als fons europeus, el diputat d'El Pi, ha criticat que «els sectors afectats desconeixen els projectes de transformació que pensa desenvolupar el Govern», i ha demanat a Negueruela «quina política transformadora vol dur a terme el Govern en els pròxims anys amb aquests recursos que arribaran d'Europa».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Toni, fa mes de 2 anys

Ara s'han adonat de la pandèmia? probablement estaven a un bar de foravila cercant vots, quin desastre!

Valoració:2menosmas
Per Vergonya!, fa mes de 2 anys

Doncs si els de El Pi saben com s'ha de fer ho haurien de dir, enlloc de dejectar i dejectar sense aportar res.
Si de veritat tenen la solució, en vista de l'emergència del problema i per salvar als ciutadans, haurien de donar les directrius per aplicar la solució. I si el que és el més probable, només és un farol per obtindre rèdit polític i no tenen idea, per empatia cap els ciutadans i per decència, haurien de callar i no posar més nerviosa a la gent.

Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente