lluvia ligera
  • Màx: 22°
  • Mín: 17°
21°

Es renova el compromís per editar l'Anuari de l'Educació

El conseller d’Educació i Formació Professional, Martí March; el president de la Fundació Guillem Cifre de Colonya, de la Caixa d’Estalvis de Pollença, Josep Antoni Cifre, i el vicerector de Política Científica i Investigació de la Universitat de les Illes Balears, Víctor Homar; han signat la renovació d’un conveni de col·laboració per a l’edició de l’Anuari de l’Educació de les Illes Balears per als pròxims 4 anys.

Aquest Anuari és un informe que es presenta anualment a la societat de les Illes Balears des de l’any 2004, quan el Grup d’Investigació i Formació Educativa i Social (GIFES) de la Universitat de les Illes Balears va impulsar l’Anuari de l’Educació de les Illes Balears. L'Anuari conté una acurada anàlisi de l’estat de l’educació a les Illes, facilitant-ne les dades principals i aportant, així mateix, estudis de professionals de tots els àmbits de l’ensenyament de la Comunitat Autònoma.

Amb aquest acord, la Conselleria es compromet a aportar dades i informació per dur a terme anàlisis i estudis relacionats amb l'ensenyament, especialment el no universitari, i la Universitat es compromet a permetre que la Conselleria pugui utilitzar aquests estudis per implantar aspectes d'innovació i introduir millores en l'àmbit de l'educació. La Fundació Guillem Cifre de Colonya, per part seva, hi col·labora econòmicament, i referma el vincle i lideratge amb l’Anuari, que començà fa desset anys.

El director de l'Anuari de l'Educació és el doctor Joan Amer, professor de la UIB i membre del Grup d'Investigació i de Formació Educativa i Social (GIFES). En aquest moments, treballen en la divuitena edició de l’Anuari de l’Educació de les Illes Balears, que tenen previst presentar a final d’any.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.