algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

«La denúncia de la piscina il·legal de Pedro J. Ramírez és una guerra de David contra Goliat, que encara no ha acabat»

Aquest dilluns s'ha fet una nova sessió dels 'Dilluns de l'Obra', organitzats per l'Obra Cultural Balear de Manacor, dedicat analitzar la lluita a l'entorn de la piscina il·legal ocupada per l'empresari madrileny Pedro J. Ramírez, que impedeix el dret de pas per la costa de Son Servera. L'acte es va fer a la Torre dels Enagistes de Manacor.

A la taula rodona hi han participat el mestre i activista, Jaume Sastre; l'exdiputat per ERC, Joan Puig, i el portaveu de Gadma, Bernat Fiol.

Els tres implicats en la lluita contra la instal·lació il·legal varen coincidir en assenyalar que va ser «una guerra de David contra Goliat, que encara no ha acabat».

Jaume Sastre ha anunciat que «Si el Tribunal Suprem revoca la sentència de l'Audiència Nacional que lleva la concessió de la piscina de Pedro J., anirem a Europa. La lluita no ha acabat».

De la seva banda, Bernat Fiol també creu que la lluita no ha acabat sobretot perquè «encara queden 2.000 espais públics ocupats per piscines o terrasses a les Balears que impedeixen el dret de pas i uns 500 camins públics tancats».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Balearium, fa mes de 2 anys

Vaya 3 fosiles

Valoració:-14menosmas
Per Quelites, fa mes de 2 anys

Es nota que hi ha gent que encara menja quelites. Bona costum agafada durant la vaga de fam falsa.

Valoració:-15menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente