algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.54°
17°

Unides Podem: «És hora de tornar a la cultura balear tota l'atenció que es mereix»

La portaveu adjunta del grup parlamentari Unides Podem, Sofía Castañón, ha assegurat a Mallorca que «és hora de tornar a la cultura balear tota l'atenció que es mereix, tenint en compte el factor d'insularitat a les futures lleis estatals».

La formació ha explicat que Castañón s'ha reunit aquest dilluns amb les associacions culturals de les Illes com CineCiutat, CREA, l'Associació de Dones Cineastes i dels Mitjans Audiovisuals (CIMA) i la Mallorca Film Comission.

La portaveu adjunta ha explicat que «l'aposta per la producció cultural de les Balears, ha de prioritzar el teixit de creadors i productores de les Illes».

Per altra banda, la diputada per les Balears d'UP en el Congrés, Antonia Jover ha explicat que «la cultura potencia i enriqueix les Illes i pot ser part activa en la diversificació econòmica de les Balears».

«Volem que les Balears disposin d'una economia forta que no depengui exclusivament del turisme i, en aquest sentit, volem que el sector cultural té molt per oferir», ha assegurat López.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per un veí, fa mes de 2 anys

Que comencin per donar al català la importància que mereix. I això, avui en dia esta enfora. Allà on estan, es comença a castellanitzar tot.....

Valoració:2menosmas
Per Rado, fa mes de 2 anys

Quan parlen de cultura no es refereixen a dinamitzar la cultura catalana pròpia de les Illes Balears, sinó a indústries culurals que provablement la ignoraran per fer productes espanyolitzats.

Valoració:5menosmas
Per Ximl, fa mes de 2 anys

No saben ni on són. Per a ells les illes Balears i Pitiüses, l'antic regne de Mallorca, és simplement la "comunidad balear". Hi ha poca diferència en temes com aquest entre pp, psoe i podemis. Mentalitat provinciana en estat pur.

Valoració:11menosmas
Per ¿?, fa mes de 2 anys

Cultura balear?

Valoració:12menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente