cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 14°
16°

El Govern i els hotelers coincideixen que la decisió d'Alemanya «és una mala notícia»

El conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball del Govern, Iago Negueruela, ha assegurat que «no és una bona notícia dins d'una temporada atípica». No obstant això, també ha afegit que la doble vacunació i el Green Pass aprovat per la Unió Europea, permetrà que el turisme alemany pugui seguir visitant les Balears.

Per altra banda, la Federació Empresarial Hotelera de Mallorca (FEHM) i l'Agrupació de Cadenes Hoteleres de les Balears han qualificat la decisió d'Alemanya com un «revés» pel sector turístic.

La vicepresidenta de la FEHM, María José Aguiló, ha defensat que hem de pensar «a curt termini» per revertir l'actual situació d'increment de contagis perquè «està en joc la recuperació» i ha demanat a les administracions més mitjans humans i materials en aquest sentit.

Negueruela ha recordat que la temporada turística a les Illes lidera les estadístiques de l'estat espanyol i ha remarcat que les Illes continuen sent un destí que ofereix les garanties necessàries als seus visitants.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Obvi, fa mes de 2 anys

Per a hotelers i segons qui...
Jo, feliç!
Si el Govern no sap protegir els ciutadans, ho faran els estrangers.

Valoració:1menosmas
Per això és avarícia, fa mes de 2 anys

gràcies a uns hotelers que tan sols tenien l´objectiu de fer caixa i per no controlar res de sanitat.

Valoració:3menosmas
Per jehc, fa mes de 2 anys

Menys mal que na Merkel farà allò que els nostres "estimats politics", no en fan!

Valoració:5menosmas
Per tanmateix, fa mes de 2 anys

No volíeu obrir amb presses? Idò aquí teniu es resultat: de nou tot enmerdat, sa ciutadania patint es efectes, i es mafiosos ara se quixen. Idò, com diuen "Ajo(derse) y agua(ntarse)"

Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente