algo de nubes
  • Màx: 19.01°
  • Mín: 9.02°
17°

Alemanya declara les Balears zona d'alt risc i imposarà una quarantena de 10 dies als viatgers procedents de les Illes

El Govern d'Alemanya ha declarat tots els territoris de l'Estat espanyol, les Balears incloses, zona d'alt risc a causa de l'augment de contagis de la Covid-19.

Segons ha informat l'Ambaixada de la República Federal d'Alemanys a Madrid a través de les xarxes socials, el canvi en les recomanacions de viatge entrarà en vigor a partir del pròxim dimarts.

Amb aquesta nova classificació, els viatgers procedents de les Balears hauran de passar una quarantena de 10 dies immediatament després de la seva arribada a Alemanya.

Encara que, estaran absents aquells viatgers que tenguin la pauta de vacunació completa o acreditin que s'han recuperat de la Covid-19.

Això si, la quarantena es podrà donar per acabada passats cinc dies, sempre que la persona pugui presentar una prova negativa.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Felicitat!, fa mes de 2 anys

Oè, oè, oè, oè...

Valoració:1menosmas
Per Toni, fa mes de 2 anys

A Palma, 24 de juliol, densitat de potència electromagnètica: entre 15.000 a 1800 nmW/cm2.
Comparant aquest dissabte amb el dijous ha augmentat 5 vegadas més el renou de las radiacions, cosa que no sent però que molesta i estressa més que el renou del so.
El voltatge ambiental o tensío entre 0'25 i 1.55 V/m, amb 0'010 V/m ja ès molest, entre 25 i 150 vegadas.
Millor que els turistas se'n vagin, crec que a Mallorca no hi ha cap lloc amb manco de 10 nmW/cm2, un valor de renou electromagnètic soportable.



Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente