algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.54°
18°

Palma i Barcelona, entre les finalistes en un concurs per escollir les millors ciutats del món

Palma i Barcelona figuren entre les ciutats finalistes del concurs per trobar la millor ciutat del món que organitza la revista 'Luxury Life Style Magazine'.

Juntament amb Palma i Barcelona, hi ha Nova York, Amsterdam, Bangkok, Budapest, Copenhaguen i Melbourne, entre d'altres.

Una vegada revelats els finalistes, s'ha obert la votació entre els lectors per decidir els guanyadors finals. La votació resta oberta fins el 14 de novembre i els destins guanyadors s'anunciaran el 7 de desembre.

La regidora de Turisme de Cort, Elena Navarro, ha explicat que la Fundació de Turisme Palma 365 va presentar la candidatura el mes de març passat i ha estat ara quan s'han donat a conèixer els finalistes d'aquest guardó que atorga aquesta publicació britànica.

La regidora ha ressaltat que «sens dubte» es tracta d'una «magnífica notícia» per al destí i ha animat a la ciutadania a votar a la web de la revista.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan Miró Font, fa mes de 2 anys

Sona a concurs de "miss", només que referit a ciutats

Valoració:4menosmas
Per I tant, fa mes de 2 anys

Esta tal Navarro en vez de embarcarnos en chorradas (aquí mejor perder que ganar, pues en caso de victoria esto aumenta en 50.000 personas más), antes, mucho antes, debería limpiar de pinturas todas las fachadas de la ciudad. Esto, lo primero,. Después, ya se verá.

Valoració:1menosmas
Per Claro que sí, guapi, fa mes de 2 anys

Esto es de traca.
Hay más mierdas de perro, meadas, vómitos y deshechos varios en 50 m. de cualquier calle de Palma que en todo Amsterdam.
Ya no te digo Budapest.
O Melbourne.
Creo que los de El Mundo Today os la han colado.

Valoració:1menosmas
Per Pere, fa mes de 2 anys

Quina obsessió amb tot el que ve de Catalunya. Semblem els seus súbdits. L'important és que estigui Palma, no Barcelona. Si algun mitjà de catalunya fora a publicar la notícia, posaria en el titular que Palma també està entre les escollides? Doncs segur que no, perquè la seva capital és Barcelona, no Palma.

Valoració:-11menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente