muy nuboso
  • Màx: 11.28°
  • Mín: 7.77°
10°

Josep de Luis (OCB): «És lamentable que en sis anys de Govern progressista la normalització del català camini com els crancs»

L'Obra Cultural Balear ha «lamentat» la decisió del Govern de publicar una Ordre en la qual desapareix el requisit de conèixer la llengua catalana per exercir la docència en el Conservatori Superior de Música i a l'ESADIB i ha afirmat que aquesta mena de polítiques «ens recorden temps passats».

El president de l'OCB, Josep de Luis, ha declarat a dBalears «La decisió del Conseller d'eliminar el requisit de llengua catalana al professorat de música i al professorat d'arts escèniques és contrari a l'esperit i la lletra de la Llei de Normalització Lingüística, va en contra dels interessos i dels drets dels alumnes i atempta contra els interessos dels professors de les Illes Balears».

El president de l'OCB ha explicat que «ja fa mesos que vàrem advertir que la Conselleria preparava aquest retrocés i se'ns va titllar d'alarmistes, ara que s'ha confirmat la reculada lamentam que després de sis anys de Govern progressista i teòricament favorable a la recuperació de la llengua, a la pràctica continuem el camí de la normalització del català com els crancs».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per P, fa mes de 2 anys

I... Si la OCB convoca una manifestació?

Valoració:1menosmas
Per Esquerda, fa mes de 2 anys

És que els socialistos no van a favor de la gent de la terra, tan sols a favor de son partit.
No sé com la gent els pot votar ? I més quan està més que comprovat de que en aquest país no pots confiar en l´administració oficial.

Valoració:6menosmas
Per segur, fa mes de 2 anys

… i a més innecessaris.

Valoració:-5menosmas
Per Pere, fa mes de 2 anys

Ocb, oficina drets lingüístics.....sou fluixos, inoperants.

Valoració:5menosmas
Per Pep Gri, fa mes de 2 anys

I espera! Ara li toca a l'IBSALUT llevar el requisit de qualsevol nivell de català per poder accedir a places de personal sanitari. No tardarà gaire.



Com sempre, els catalanoparlants no mourem un dit i les institucions com l'OCB continuaran essent totalment inoperants.

Valoració:7menosmas
Per Miquel Carbonell, fa mes de 2 anys

Esper i desig, que l'OCB faci alguna cosa al respecte, si es així allà serem.

Valoració:9menosmas
Per Pepeta, fa mes de 2 anys

Jo no els penso tornar a votar.
VERGONYA!!!

Valoració:6menosmas
Per idò sí, fa mes de 2 anys

La tendència d'una gran part dels nostres governants és de fer la bona al govern de Madrid i anar per les seves, això és, anar debilitant progressivament la nostra llengua i la nostra cultura i integrar-nos a la cultura castellana. Si ho aconsegueixen, serem uns espanyolets de segona o de tercera, però ens ho mereixerem.

Valoració:12menosmas
Per rels, fa mes de 2 anys

Els governants farien bé d'escoltar més l'OCB

Valoració:12menosmas
Per Reacció, fa mes de 2 anys

Si l'OCB no pren la iniciativa i reacciona sense manies, aviat perdreu socis, si és que ja no n'hi ha que han partit. Heu pensat si no és això que voldrien els polítics, uns i altres?

Valoració:12menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente