algo de nubes
  • Màx: 20.6°
  • Mín: 13.38°
15°

L'ASM acusa la judicatura espanyola de jugar amb la salut dels mallorquins

L'Assemblea Sobiranista de Mallorca (ASM) condemna la imputació de la directora general de Salut Pública del Govern, dictada per la jutge del tribunal d'instrucció núm. 12 de Palma, i acusa la judicatura espanyola d'ingerència reiterada en les decisions sobiranes del Govern.

Des de la sentència del Constitucional contra l'estat d'alarma a instàncies de Vox fins a aquesta darrera afronta, passant pel jutjat del contenciós que va anul·lar el confinament dels joves peninsulars, els jutges «s'excedeixen contínuament en les seves funcions, juguen a fer de metges i polítics i desbaraten els esforços de tècnics i administracions per combatre la pandèmia», han explicat.

La imputació de la directora general, arran de la querella de la mare d'un dels joves peninsulars que es negava a ser confinat, té uns efectes «clarament amenaçadors» a l'hora de prendre futures decisions per a contenir la pandèmia, posant en perill la salut i les vides de la ciutadania. «Exigim al Govern que no es deixi intimidar i que prengui les mesures que cregui convenients, si la gestió és més o menys encertada ja ho jutjaran els votants de forma sobirana a les properes eleccions», han remarcat.

«Si els jutges espanyols es preocupassin de bon de veres pels nostres drets fonamentals, investigarien d'ofici el deute històric sanitari estatal amb les Balears, que puja a 2.800 milions des de 2002 segons els càlculs del Sindicat Mèdic. Ja passa d'hora també que siguin els nostres governants els qui ho denunciïn als tribunals, ni que sigui perquè la població de les Balears prengui consciència del robatori», han conclòs.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.