muy nuboso
  • Màx: 22°
  • Mín: 16°
16°

El Govern defensa que la quantitat de positius detectats després del confinament dels estudiants reafirma que l'actuació va ser «proporcionada»

186217

En relació amb la investigació judicial referent al macrobrot d’estudiants en viatge de fi d'estudis a Mallorca i la citació com a investigada de la directora general de Salut Pública, Maria Antònia Font, el Govern vol transmetre el seu «respecte per totes les actuacions del poder judicial» i reitera que està a disposició de qualsevol requeriment per part dels tribunals.

No obstant això, han remarcat que «això és compatible amb la defensa i suport a l’actuació de la Direcció General de Salut Pública de la Conselleria de Salut i Consum, així com de tots els seus membres, per controlar el macrobrot de contagis de Covid produït fa unes quantes setmanes arran d’uns viatges organitzats d’estudiants de la Península».

El Govern considera que l’actuació va ser «proporcionada i sempre atenent a un criteri fonamental per a aquesta Administració: la defensa i protecció de la població».

Així mateix, l’executiu vol recordar que els jutges no varen atendre judicialment les peticions d’habeas corpus sol·licitades per alguns dels joves als quals es va requerir mantenir quarantena. A més, per al Govern, «els comportaments de risc confirmats després pel seguiment de les autoritats sanitàries i el volum de casos detectats en els dies següents al confinament ens reafirmen en el fet que es varen desenvolupar les actuacions oportunes».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.