nubes dispersas
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
19°

El Consell aposta per atreure turisme LGTBI+ a Mallorca

Turisme del Consell impulsa noves accions per a desenvolupar un dels segments turístics amb major projecció: el turisme LGTBI+. A través del desenvolupament d’una estratègia específica, es vol treballar aquest perfil de turisme.

El conseller de Turisme i Esports, Andreu Serra; i la consellera de Presidència, Teresa Suàrez, han presentat una d’aquestes accions, el nou número de la revista Shangay Voyager amb el seu director Alfonso Llopart. En la seva edició d’estiu, aquesta publicació duu com a portada Mallorca i, en el seu interior, hi ha un reportatge de 9 pàgines, entre continguts i fotografies.

El conseller Serra ha destacat que aquesta acció té dues vessants: «per una banda, una acció concreta per a un col·lectiu que representa un important nínxol de mercat per a la nostra oferta turística; i per altra banda, un reforç dintre de la nostra campanya dirigida al mercat nacional, un dels principals objectius en aquesta temporada turística tan marcada per les condicions i limitacions en els desplaçaments».

«Anar obrint la nostra illa a destinació per a un col·lectiu tan important com el de les persones LGTBI+ fa que ens mostrem com una destinació de persones tolerants i amb la capacitat de fer sentir tothom que són a un lloc segur i amigable», ha expressat la consellera de Presidència, Teresa Suárez. «Pensàvem que era important donar aquest doble missatge, no només com una oportunitat econòmica i turística, sinó també una oportunitat com a societat, més avançada, més justa i més moderna», ha conclòs.

El director de la revista, Alfonso Llopart, ha declarat que és la primera portada dedicada al turisme lèsbic: «Dintre del moviment hi ha així mateix discriminació. Es parla molt de la G, però hi ha més lletres». A més, ha assenyalat: «El turisme lèsbic i, en general, el turisme LGTBI+, es desenvoluparà encara més. Per a 2030 hi haurà 180 milions de persones LGTBI+ viatjant anualment per tot el món, com també afirma l’OMT». Llopart també ha destacat que Mallorca «sempre ha estat amigable amb la comunitat LGTBI+».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Lluís, fa mes de 2 anys

Quan l esquerra defensa els drets humans per guanyar vots o fer negoci fa plorera. El turisme és turisme i no ha d'importar la tendència sexual de les persones en el moment que venen a visitar l'illa...perquè un pot ésser LGTBI una setmana...hehe

Valoració:0menosmas
Per boss.ot, fa mes de 2 anys

¿Nova industria?. ¿Quina?. Digueu.

Valoració:1menosmas
Per No n´aprenen! Un tosquets?, fa mes de 2 anys

El que haurien de fer, en lloc de fer una crida al turisme, que així estam avui, és ajudar a canviar de model i donar suport a la creació de nova indústria!

Valoració:1menosmas
Per jbm, fa mes de 2 anys

Seran ridículs i "de dretes" aquests del Consell ... !!!!

Valoració:1menosmas
Per Ja està bé!, fa mes de 2 anys

Voleu fer el favor de deixar de posar etiquetes a les persones?

Valoració:1menosmas
Per Marc, fa mes de 2 anys

Amb "major projecció"! Segur? Més que la gran majoria herero? Per favor, que ja no som nins i no ens llepam el dit. Això no és més que una concessió a un grupet de pressió.

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente