nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

Universitats, sector de l’audiovisual i entitats cíviques i culturals es reuneixen amb la Generalitat Valenciana per a «fer realitat la reciprocitat» entre IB3, TV3 i À Punt

Vicent Marzà, el conseller d'Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana i la secretària de Cultura i Esport, Raquel Tamarit, han rebut una representació acadèmica, periodística, professional, sindical i cívica per tractar les tasques de la conselleria per recuperar la reciprocitat entre À Punt, TV3 i IB3 al País Valencià, Catalunya i les Balears.

La conselleria de Marzà va exposar que han traslladat a la conselleria d'Hisenda, responsable de qüestions de radiodifusió, la necessitat de crear un nou espai de reciprocitat entre les televisions i ràdios, que creuen que la col·laboració de produccions audiovisuals pot ser fonamental per impulsar el coneixement i l'ús social del català.

A més, Marzà ha exposat als assistents de la reunió que «fer realitat la reciprocitat» és factible i que els departaments que en tenen competència directa tenen mecanismes administratius i tècnics perquè sigui possible.

Marzà també ha exposat que la Generalitat pot treballar per habilitar les solucions tècniques pertinents per garantir la reciprocitat des de la Direcció General de Tecnologia de la Informació i les Comunicacions de la conselleria d'Hisenda, que té les competències d'autorització i control en matèria de telecomunicacions.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per inca, fa mes de 2 anys

Ja fa temps que les mir per internet, legalment, sense restriccions ni talls i en HD. Si hem d'esperar que el Govern Balear ens dugui À Punt HD i TV3HD, podem esperar d'asseguts, i les vorem totes pixel·lades com ara. És el que passa quan qui governa és gent que mai ha fet feina de res més que de polítics, i que a més ni se molesten a aprendre la seva llengua com toca/la llengua del lloc que els ha acollit amb els braços oberts.

Valoració:0menosmas
Per joanet, fa mes de 2 anys

Sobretot que no ens prohibeixin veure segons que fan.
Ha d'haver total llibertat de veire el que es vulgui, i a la cadena que es vulgui.

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente