algo de nubes
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.02°
10°

L'ASM denuncia el favoritisme i la «doblerada» que ofereix el Govern a La SER i el grup PRISA

«Banyuts i pagar el beure! El PSIB-PSOE dóna una doblerada dels fons públics a la 'cadena Ser' per un festival madrileny en la 'lengua del imperio' que practica l'apartheid contra el català. NO a la substitució lingüística!» ha declarat l'Assemblea Sobiranista de Mallorca des de les seves xarxes, que ha afegit: «Pedro Sánchez fa pagar a les Balears l'impost revolucionari al grup PRISA subvencionant LOS40.

L'entitat sobiranista fa referència al gran suport anunciat per les institucions de les Balears, encapçalades pel Govern, per finançar una edició dels anomenats 'LOS40 Music Awards' que es va presentar aquest divendres a Palma ('Palma de Mallorca' segons la informació de La SER).

A la roda de premsa de presentació d'aquests premis i va haver un autèntic desembarc de càrrecs públics socialistes: Iago Negueruela, Conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball del Govern; Catalina Cladera, presidenta del Consell de Mallorca; José Hila, batle de Palma; Rafael Ruiz, batle d'Eivissa.

El finançament d'aquest esdeveniment serà a càrrec de diferents departaments del Govern, que inclouen l'Agència d?Estratègia Turística de les Illes Balears (AETIB).

Es dona la circumstància que l'actual màxim responsable de comunicació del Govern, el Director General de Comunicació, Álvaro Gil, anteriorment havia fet feina a La SER.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per corruPPtes i corruPPtors en un sol pack, fa mes de 2 anys

la Ser i Prisa, amics eterns de F. Franco.
Quants sermons i pàl.liums. Quina supèrbia i disfressa que porten. Quant de reclum i nocivitat acumulen de forma inconmensurable. Són la pandèmia més real.

Valoració:4menosmas
Per És normal, fa mes de 2 anys

És normal, obeeix a la política general del Govern d'Armengol destinada a consolidar les Illes just com a una comunitat autònoma d'Espanya. Basta veure la programacjó d'IB3.

Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente