nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
18°

Els veïns de s'Aranjassa, Sant Jordi, Es Pil·larí i Son Ferriol pensen que la ubicació del futur centre de migrants és «equivocada i del tot inapropiada»

Els representants de les associacions de veïns de s'Aranjassa, Sant Jordi, Es Pil·larí i Son Ferriol han expressat la seva «indignació» per la ubicació del futur centre de migrants de Palma.

Segons ha valorat l'Associació de Veïns de Sant Jordi, «a decisió de l'Ajuntament d'ubicar un centre temporal d'atenció a migrants en un solar situat just devora la Depuradora EDAR 1 de Sant Jordi és equivocada i del tot inapropiada».

El principal motiu pel qual així ho considera és que «aquesta depuradora a més d'emetre una olor absolutament insofrible, també té uns motors que fan que el revol que genera es pugui sentir des del poble». «No ens volem imaginar com ha de ser en el solar contigu», han argumentat.

Així mateix, altres motius pels quals ha considerat «equivocada i inapropiada» la decisió de l'Ajuntament respecte a la ubicació del futur centre temporal d'atenció a migrants són que «la zona on se situa aquest solar és una zona que en el seu moment va ser una albufera, fet que la converteix en una zona d'especial risc d'inundació»; així com que el solar triat per Cort «té a 100 metres en línia recta la pista número dos de l'aeroport de Palma, on ara mateix enlaira o aterra un avió pràcticament cada minut».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.