cielo claro
  • Màx: 19.52°
  • Mín: 9.62°
16°

La campanya 'Amb el Producte de Mallorca' registra 1.321 sol·licituds en els primers 4 dies

La campanya 'Amb el producte de Mallorca' del Consell insular, amb l'objectiu de dinamitzar el producte local, registra 1.321 sol·licituds de bons canviables en els primers quatre dies de funcionament.

El departament de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local de la institució ha recordat que la iniciativa compte amb un total de 4.778 bons intercanviables per lots de productes a través de cooperatives, comerços d'economia social i tendes de productores durant tot l'estiu.

Els bons podran canviar-se a partir del 25 de juliol per un lot de 22 productes de Mallorca, quan es gastin com a mínim 200 euros en un dels establiments adherits.

Els vals es poden sol·licitar a través de la web habilitada i es podran canviar com a màxim fins al 25 d'octubre. La persona beneficiària haurà de presentar el 'bonus', el rebut de compra i el DNI.

A la iniciativa hi participen 14 cooperatives, vuit tendes d'economia social i 24 tendes de productes de tota Mallorca. Pel que fa al lot, està valorat en 153 euros i els productes compten amb la denominació d'origen de l'illa.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per I tant, fa mes de 2 anys

Productes de Mallorca etiquetats en... mallorquí.

Valoració:-3menosmas
Per Catalunya Insular, fa mes de 2 anys

Productes de Mallorca etiquetats en català, o en la llengua dels colons castellans?

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente