algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 13°
14°

Uep! Fly comença a operar entre illes amb vols a 9,50 euros i ofertes de 2x1 fins a finals d'agost

La companyia Uep! Fly, filial de Swiftair, ha començat a operar aquest divendres els vols interilles amb sis freqüències diàries entre Palma i Eivissa i amb quatre entre Palma i Menorca.

La companyia s'ha estrenat amb un vol amb convidats procedent d'Eivissa que ha aterrat a primera hora d'aquest divendres a l'aeroport de Palma i oferint vols a 9,50 euros per a residents.

En l'acte simbòlic d'inici de les operacions, la presidenta del Govern, Francina Armengol, ha posat èmfasi en l'impacte que la nova companyia -la tercera que operarà vols interilles- suposarà per a garantir la mobilitat dels ciutadans de les Illes Balears.

El conseller de la companyia, Javier Taibo, ha remarcat que Uep! Fly «no és una aventura» sinó que es tracta d'un projecte «molt meditat» que ha arribat a les Balears «per a quedar-se».

Els avions de la companyia tendran base a Eivissa i dins de la programació inicial s'ofereixen vols per a residents a 9,50 euros i una promoció de 2x1 fins al 31 d'agost.

UEP! Fly estrena web en «balear»

La nova companyia aèria que diu ser «de les illes i per a les illes» ha estrenat web què ofereix en espanyol, català i anglès. No obstant això, l'opció en llengua catalana (representada per la bandera de Mallorca) fa una estranya mescla entre l'ús de l'article literari i el salat i també trobam paraules escrites no normativament com han denunciat algunes persones a Twitter.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per segur, fa mes de 2 anys

Todo está atado y bien atado. No puedo opinar en propiedad, ya que no tengo los elementos de juicio necesarios para hacerlo. Una coma, un acento, cualquier cosita por pequeña que sea, sirve para que los guardianes de las esencia catalanistas, salten como tigres. Nada nuevo bajo el sol.
Por cierto: el nombre se me antoja una astracanada sin gracia alguna. Y del precio.... esperemos que les vaya bien, ya que el que monta empresas merece todo el respeto. Pero los principios no son muy alentadores.

Valoració:-3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente