cielo claro
  • Màx: 19.52°
  • Mín: 9.62°
15°

La Fiscalia arxiva les denúncies d'assetjament sexual contra dos professors de l'ESADIB

La Fiscalia de les Balears ha decidit arxivar les denúncies d'assetjament sexual a l'Escola Superior d'Art Dramàtic de les Illes Balears (ESADIB), per les qual dos professors varen ser acomiadats després que 56 alumnes del centre denunciessin «conductes inapropiades».

Segons ha avançat 'Diario de Mallorca', els dos professors demandaran la Conselleria d'Educació i Formació Professional per acomiadament improcedent.

El Patronat de la Fundació per a Estudis Superiors de Música i Dansa de les Balears (Fesmae-IB) va decidir el passat 30 de març, per unanimitat, l'acomiadament dels dos professors. Aquesta decisió es va prendre tenint en compte informes de l'Advocacia de la Comunitat, de l'Institut Balear de la Dona i de la Inspecció Educativa, a partir de les denúncies dels alumnes. A l'abril, la Fiscalia de les Balears va obrir diligències penals pel presumpte cas d'assetjament sexual.

Els fets que es detallaven en els escrits presentats per part de l'Associació d'Alumnes de l'ESADIB relataven conductes de dos professors, mantengudes en el temps, però concretades en fets específics.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.