nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

Regne Unit i Països Baixos desaconsellen als seus ciutadans que viatgin a les Balears i TUI cancel·la tots els vols

Després que aquest dimecres les noves mesures anunciades pel primer ministre britànic, Boris Johnson, situassin les Balears entre les destinacions desaconsellades per a viatjar-hi, aquest dijous ha estat el Govern de Països Baixos que ha informat que ha elevat el risc de la pandèmia de Covid-19 per a les illes Balears, per la qual cosa, des de divendres, les autoritats desaconsellen els viatges al país i demanen realitzar només els «necessaris».

El Ministeri d'Exteriors holandès ha detallat en un comunicat que les autoritats han elevat el risc de groc a taronja també per a Xipre i Portugal. «Hi ha una tendència preocupant en les xifres de coronavirus en aquestes àrees», ha incidit.

Així, per a ingressar en Països Baixos des d'aquestes zones serà necessari, des d'aquest diumenge, presentar un certificat de vacunació, de recuperació de la Covid-19 o una prova diagnòstica de la Covid-19 amb resultat negatiu. No obstant això, no serà necessari guardar quarantena a l'arribada.

Mentrestant, l'agència de viatges Sunweb ha cancel·lat tots els viatges per a l'Estat espanyol, Portugal i Xipre i TUI ha ampliat el període en el qual no hi ha vols a les Balears fins el 13 d'agost. L'operador turístic espera que l'avís de viatge torni a ser groc en aquest període, segons ha informat el diari 'De Telegraaf'.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.