algo de nubes
  • Màx: 19.32°
  • Mín: 9.08°
10°

Júlia Petrus, Creu Roja Joventut, Júlia Colom, els estudiants de Ciències de la Salut de la UIB i Cecilia Ligero reben els XIII Premis Isabel Coll de JSIB

Les Joventuts Socialistes de les Illes Balears (JSIB) han lliurat aquest diumenge els XIII Premis Isabel Coll en el que ha estat el primer gran acte presencial des de l'esclat de la pandèmia, i en el qual han participat la secretària general de la Federació del PSOE de Mallorca, Mercedes Garrido; el secretari general de l'Agrupació del PSOE de Palma, José Hila; el secretari general de JSIB, Áres Fernández; i el secretari d'organització de les Joventuts Socialistes d'Espanya (JSE), Ricardo Rosas.

Segons han explicat des de les JSIB, Els premis són uns guardons que es varen lliurar per primera vegada l'any 2008, amb un objectiu clar: reivindicar el paper d'Isabel Coll, una referent socialista víctima de les represàlies del feixisme durant la Guerra Civil i un exemple de defensa dels valors de la llibertat, la igualtat i la justícia. «Una persona a la qual cada any reivindicam donant aquests premis, que reconeixent la tasca de joves i entitats en la defensa d'aquests valors», han asseverat.

Els premiats d'enguany són:

- Persona jove referent en la lluita pels valors democràtics i socialistes: Júlia Petrus.

- Entitat o col·lectiu referent en la lluita pels valors democràtics i de l'àmbit de la participació juvenil: Creu Roja Joventut.

- Persona jove, entitat o col·lectiu referent a l'àmbit de la cultura: Júlia Colom.

- Premi especial al col·lectiu amb un paper rellevant durant els moments més complicats de la pandèmia: estudiants de ciències de la salut.

- Menció extraordinària per la conservació, la restauració i la divulgació del patrimoni talaiòtic de Menorca: Cecilia Ligero.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.