algo de nubes
  • Màx: 18.82°
  • Mín: 13.93°
18°

La UNED commemora els 500 anys de les Germanies amb un curs d'estiu

185711

El Centre Associat a la Universitat Nacional d’Educació a Distància (UNED) de les Illes Balears commemora els 500 anys de les Germanies a Mallorca (1521) amb el curs ‘Germanies, Comuneros y revueltes’, del 12 al 14 de juliol, que es podrà seguir únicament en línia, des de qualsevol lloc i tant en directe com en diferit.

Estan prevists descomptes per a col·lectius i per a persones amb pocs recursos econòmics, així com les beques 3x2, per les quals, si qualcú es matricula de dos cursos dels 19 oferts, el tercer és gratuït. Tota la informació es troba a la web uned-illesbalears.net, a la qual també es pot realitzar la inscripció.

L’esmentat curs el dirigeix David Martín Marcos, professor del Departament d’Història Moderna de la UNED, i s’acostarà als antecedents, el context, els fets, les conseqüències i les interpretacions d’aquella revolta popular, a Mallorca i a Eivissa, així com a d’altres fenòmens propers, com les Comunitats de Castella o les Germanies valencianes. Contarà amb les intervencions dels professors de la Universitat de les Illes Balears Eduardo Pascual Ramos i Miguel Deyá Bauzá, la professora de l’Autònoma de Madrid Cristina Bravo Lozano, Fanny Tur, directora del Arxiu Històric d’Eivissa i Formentera, les historiadores Margalida Bernat Roca i Maria Margalida Perelló Pons i els professors tutors d’UNED Illes Balears Jordi Maíz i Francesc M. Rotger.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.