cielo claro
  • Màx: 32°
  • Mín: 25°
31°

El Consell subvencionarà el «foment de la llengua i cultura catalanes»

El Ple del Consell ha aprovat aquest dijous atorgar una subvenció de 60.000 euros a la Institució Pública Antoni Maria Alcover i una altra de 20.000 euros a l'Escola Municipal de Mallorquí pel foment de la llengua catalana i de cultura de l'Illa.

El departament de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística ha explicat que la proposta ha comptat amb el suport de tots els grups polítics a excepció de VOX.

Amb aquestes subvencions, el Consell dóna suport econòmicament a la Institució Pública Antoni Maria Alcover perquè aquest 2021 desenvolupi el seu projecte, «el foment de la llengua i la cultura catalanes per mitjà de la reivindicació de la memòria, del llegat i la difusió de l'obra de mossèn Alcover».

Per altra banda, l'Escola Municipal de Mallorquí difondrà els Cossiers de Manacor, Ho farà mitjançant la gestió, la dinamització i la creació de continguts tant a la web com a les xarxes socials.

A més, també durà a terme diverses accions encaminades a promocionar la imatge de l'Escola i a difondre la llengua amb tallers de rap en català a l'estiu.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per hora baixa, fa dervers d'un any

I tant-Emigrante, si això és tot el que pots opinar, potser millor seria aprofitar el temps en una altra cosa, que no dir nul.litats. Aportacions ZERO, són normal en tu.
Ja estàs tip, o amargat, de la roja ?

Valoració:1menosmas
Per La barbacooaaa...., fa dervers d'un any

80.000€ és el que pagarem pel xiringo de la IDA a Madrid. Però d' això no en parles, eh emigrante?. Au ves a filar estopa.

Valoració:1menosmas
Per Toni Ametler, fa dervers d'un any

Què són 80.000 € de merda devora els 177 milions que gasta el govern d'Espanya en el castellà a través de l'Instituto Cervantes? Res, misèria puta. Qui hauria d'invertir doblers en el foment de la nostra llengua és el govern espanyol, però com que no ho fa ho han de fer el Goib i el Consell. Ja saps què pots respondre quan et tornin a dir que el català és una llengua subvencionada, au!

Valoració:5menosmas
Per Si fessin bondat, no caldria gastar tant, fa dervers d'un any

Si la gent que emigra, tan de països estrangers com d'Espanya, fossin tots persones educades i decents, que respectàssin la nostra llengua i la nostra cultura i fessin el possible per assimilar-les i integrar-se amb noltros, no faria falta invertir. Tants doblers en la nostra llengua. Però com que per un que és com cal en hi ha cinquanta que voldrien expulsar-nos a noltros i que tothom parlas només el Castellà i que s'atreveixen a amenaçar, denunciar i expulsar de on fan feina als mallorquins just per parlar en Català ia posar querelles criminals a les institucions que demanen el Català com a requisit per ser funcionaris seus, no queda altre remei que gastar doblers perque a la fi els entri dins la carabassa que aqui se parla en Català i que és una llengua oficial que s'ha de respectar.
Massa contemplacions se tenen, perque hi ha motiu més que suficient per fer-los marxar d'aqui, perque qui se porta tan malament , just per no aprendre la llengua de la comunitat a on ha anat voluntàriament a viure, pitjor se comporta per altres motius.

Valoració:4menosmas
Per I tant, fa dervers d'un any

El Consell, que es totalmente innecesario, al menos el de Mallorca, sirve para algo más?. Bueno, si. Para algunas cositas mas.

Valoració:-2menosmas
Per Emigrante, fa dervers d'un any

Vamos !
80.000. euracos mas para nuestra sagrada lengua.
Y siempre de las arcas públicas.Valoració:0menosmas
Per normal, fa dervers d'un any

Normal, és el que hom espera, perque ni els Bocs, ni el fonellam, ni tampoc el forasteram faran res de positiu en aquest tema.
Així que molta força!.

Valoració:8menosmas
Per res de nou, fa dervers d'un any

Nada nuevo bajo el sol.

Valoració:-1menosmas
Per Tià, fa dervers d'un any


Sols que ho vegem.Pel que em toca, ho creuré quan ho veuré. Amèn.

Valoració:7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente